DOLAR
42,3342
EURO
49,1589
ALTIN
5.559,10
BIST
10.656,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
18°C
Bilecik
18°C
Açık
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Eşleşme Çıkınca Kanser Hastasına Umut Oldu

Eşleşme Çıkınca Kanser Hastasına Umut Oldu

Bilecik Belediyesi çalışanı Ahmet Coşkun, yaptığı kan bağışı sonrasında kök hücre eşleşmesi çıkan bir hastaya umut oldu.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde kan bağışında bulunan belediye çalışanı Ahmet Coşkun, kan kanseri bir hasta için umut oldu.

Kök hücre nakli için gerekli sürecin başladığını ifade eden Coşkun, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; ‘’Arkadaşlar bugün çıktığım bu yol, bir umut olma yolculuğu. Kan kanseri bir hastamıza donör olma, ona hayatını geri verme fırsatım oldu. İnşallah önümüzdeki bir hafta boyunca kök hücrelerimi sorunsuzca ona aktarabilir ve umudu olurum. Lütfen bu konuda hassas olalım kan bağışında bulunalım. Kan hayattır’’ ifadelerini kullandı.

Diğer yandan sosyal medyadaki paylaşıma, birçok kişiden destek veren mesajların paylaşıldığı görüldü.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.