DOLAR
32,5908
EURO
34,8058
ALTIN
2.422,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ensar Vakfı Bilecik Şubesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, ”Ben hak ve halk yolunda hizmet amaçlı olarak kurulan vakıflarımızı, derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı, karanlıkta ortalığı aydınlatan yıldızlar olarak görüyorum” dedi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen açılış töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, vakıf ve derneklerin, sosyal yaşantının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade etti.

Hakka ve halklara hizmet eden vakıflar ve derneklerin sosyal yaşamın vazgeçilmez parçaları olduğunu vurgulayan Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Ben hak ve halk yolunda hizmet amaçlı olarak kurulan bu vakıflarımıza, derneklerimize ve sivil toplum kuruluşlarını, karanlıkta ortalığı aydınlatan yıldızlar olarak görüyorum. Bazıları bizleri yönümüzü gösteriyor, bazıları o karanlıkta gönlümüze aydınlık veriyor. İşte bu anlamda da Ensar Vakfı, 35 yıldır topluma, bizlere aydınlık veriyor, yol gösteriyor, yön gösteriyor. Ben bu anlamda halkın mutluluğu, aydınlanması ve huzuru için önemli görevler yerine getiren bu tür sivil toplum kuruluşlarında emeği olan temsilcilerimizi, kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah bu gönül dostlarını, hizmet erlerini toplumumuzdan eksik etmesin. İlimizde kurulan Ensar Vakfı ile birlikte kentimizde olan yardımlaşma ve dayanışma ilişkileri artacak. Özellikle eğitim ve öğretim alanında yapılacak hizmetlerle güzel neticeler alacağımıza inanıyorum. Ben bu anlamda da bu görevi üstlenip, sahiplenen ve hizmet edecek olan kardeşlerimize, çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.”

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, gerçekleştirilen açılış törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, Ensar Vakfı Bilecik Şubesi’nin kente hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu açılışta yaptığı konuşmada, şu ana kadar bir çok yerde şube açılışlarında bulunduklarını ancak en yoğun katılımın Bilecik’te olduğunu vurguladı.

Ensar Vakfı’nın Türkiye genelinde yaptığı hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Dilberoğlu, Osmanlı İmparatorluğunun kurulduğu topraklar olan Bilecik’in açılış törenine olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Bilecik’in atalarına yakışır şekilde Ensar Vakfına sahip çıkacağına inandıklarını söyledi.

Ensar Vakfı Bilecik Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya’nın da bir konuşma yaptığı program Ensar Vakfı tanıtım filmi, plaket takdimi, ikramlar ve Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Mehter Takımı’nın konseriyle devam etti.
Konuşmaların ardından Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Başkan Selim Yağcı’ya katkılarından dolayı tablo hediye ederken, Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Dilberoğlu, Kader ve Bilecik Şube Başkanı Mustafa Akkaya’ya tablo verdi.

Bilecik Belediyesi Mehter Takımının, Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen konserin ardından, mehter eşliğinde kortej yürüyüşüyle şube açılışının yapılacağı binaya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, duaların ardından açılış kurdelasını kesti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.