DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Kültür Sanat Etkinlikleri ”Mart”

Bilecik Kültür Sanat Etkinlikleri ”Mart”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şubat ayında olduğu gibi Mart ayında da birbirinden güzel etkinlik ve programlarla vatandaşlarımıza kültür ve sanat alanında dolu bir ay geçireceklerini kaydetti.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle Bilecikli hemşehrilerimizin unutulmaz anlar yaşayacağını belirten Başkan Selim Yağcı, etkinlikler hakkında şunları söyledi:
”Bilecik Belediyesi olarak göreve geldiğimizde kendimize hedef olarak koyduğumuz birçok çalışmayı başarıyla gerçekleştirdik. 8. Ulusal Tiyatro Festivalinde, Bilecik’in sesini tiyatro ile tüm Türkiye’ye duyurduk. Diğer yandan ilimizde ”Yetenek Sizsiniz Türkiye” programı gibi büyük bir beğeniyle izlenen birçok programının çekimleri Bilecik’te gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar yapmak istediğimiz fakat mekan yetersizliğinden dolayı yapamadığımız birçok güzel etkinliği yapma fırsatı bulacağız. Hep birlikte çalışarak, gerçekleştirdiğimiz Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimiz, artık birçok ulusal ve uluslararası programlara ev sahipliği yapabilecek bir nitelikte. Kültür ve Sanat yılı olarak belirlediğimiz 2014 yılının ilk aylarından itibaren birçok güzel etkinliği halkımızla buluşturduk. Bu kapsamda Mart ayında da Türkiye ve dünyada ses getirecek birçok etkinliği gerçekleştireceğiz. Örneğin ilimizde düzenlenecek olan ve dünyaca ünlü 21 hafızın katılacağı ”Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur’an Ziyafeti” etkinlik ile şehrimizin sesi Türkiye ve dünyaya duyurulacak. Bundan sonraki süreçte birbirinden özel ve güzel programları hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. Sanata değer vererek, vatandaşımıza hizmet ettiğimiz bu yolculukta Bilecikli hemşehrilerimizi mutlu etmek bizler için de mutluluk vericidir.” dedi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan birbirinden güzel etkinlikler;
02 Mart Pazar günü Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Şirincikler”, 08 Mart Cumartesi günü ”Kadınlar Günü Programı Nadide Sultan Konseri”, ”09 Mart Pazar günü Müzikli Çocuk Oyunu Ah.. Bir Büyük Olsam”, 10 Mart Pazartesi günü ”Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur’an Ziyafeti”, 11 Mart Salı günü ”Okullararası İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması”, 14 Mart Cuma günü ”Tıp Bayramı Mithat Körler Konseri”, 15 Mart Cumartesi günü ”Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 96. yılı etkinliği”, 16 Mart Pazar günü ”Müzikli Çocuk Oyunu Keloğlan Keleşoğlan”, 17 Mart Pazartesi günü ”Yavuz Bahadıroğlu ile İstiklal Marşı ve Çanakkale Ruhu Konulu Konferans”, 21 Mart Cuma günü ”Serdar Tuncer ile Şiir Dinletisi”, 23 Mart Pazar günü ”Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Bir Prenses Masalı” siz değerli hemşehrilerimizin beğenisine sunulacak.

Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar her hafta pazar günü birbirinden güzel tiyatro oyunlarını, çocuklarımızla buluşturduk. Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması’ndaki filmlerin yanı sıra çocuklarımıza her pazar günü saat: 13:00’te birbirinden güzel oyunları sunmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde; 02 Mart Pazar günü Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Şirincikler, 09 Mart Pazar günü Müzikli Çocuk Oyunu Ah.. Bir Büyük Olsam”, 16 Mart Pazar günü ”Müzikli Çocuk Oyunu Keloğlan Keleşoğlan” ve 23 Mart Pazar günü ”Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Bir Prenses Masalı” oyunlarıyla keyifli anlar yaşayacak.

Bilecikli hemşehrilerimiz ücretsiz olarak sunulacak olan bu birbirinden güzel etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.