DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
ALTIN
2.429,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Başkan Yağcı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Yağcı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelerek, onları dinleyen Başkan Selim Yağcı, yaptığı çalışmalar ile yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Selim Yağcı, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki ziyaretleri kapsamında, Merkez Halk Sağlığı Laboratuvarı, 4. No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Proles Otomotiv Fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek, görevlilerle sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kutlu ile de görüşen Başkan Selim Yağcı, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Selim Yağcı, 10 yıl boyunca Bilecik’te gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, ”Bilecik’i, borçlarını dahi ödeyemeyen, birçok konuda sıkıntısı olan, alt yapı, su, temizlik gibi temel ihtiyaçları dahi karşılayamayan bir belediyecilikten, kendinden emin güçlü bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırdıklarını kaydetti.

Başkan Selim Yağcı açıklamasında, alt yapı çalışmaları ile şehrin geleceğini kurtardıklarını, üst yapıda da gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri vizyon projelerle Marka Şehir olma yolunda adımlarının daha sağlam olduğunu belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.