DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Empati ve Farkındalık Konulu Panel Düzenlendi

Empati ve Farkındalık Konulu Panel Düzenlendi. Bilecik Belediyesi tarafından toplumdaki, özel gereksinimli bireylerin yaşadığı sorunlar ile taleplerinin anlatıldığı Empati ve Farkındalık konulu panel gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi olarak engelsiz bir şehir oluşturulması için gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Semih Şahin;

Empati ve Farkındalık konulu panelde görme engelli bireylerimizin yaşadığı sorunlar ve isteklerini bir kez daha dinleme fırsatı bulduk. Panelde, eksiklerimizi belirleyip fikir alış verişinde bulunduk. Tüm özel gereksinimli bireylerimiz için şehir yaşamını kolaylaştırma adına verdikleri fikirler için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm katmanlarıyla yaşanabilir bir şehir oluşturmak adına çalışıyor, mutlu ve güvenli bir şehir oluşturma gayretimizi bir kez daha yineliyorum. dedi

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen panelde konuşan Birim Müdürü Özlem Erdoğan, gerçekleştirilen programın amacı ve faydaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in yakın ilgisi ve takibi ile Bilecik’te özel gereksinimli bireylere yönelik güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Erdoğan, birim tarafından şu ana kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verirken, katkıları dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Panelde ayrıca Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görevlisi İsmail Özden, görme engellilerin toplumda yaşadıkları sorunlar ile görme engellilere nasıl davranılması gerektiği konularında bilgiler aktardı.

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası etkinlikleri (7-14 Ocak) kapsamında düzenlenen programa Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Özgür Algın, Recep Gırça, Bilecik Barosu Başkanı Halime Aynur, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, PTT Başmüdür Serhat Bozkurt, belediye birim amirleri, kurum daire müdürleri, il protokolünden temsilciler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Panel sonunda katılımcılara, görme engellilerin yaşamında kullandıkları araçların tanıtıldığı sergi gezildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.