DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli Ayı Kayasından Deneme Uçuşları Başladı

Osmaneli Ayı Kayasından Deneme Uçuşları Başladı. Osmaneli’de yamaç paraşütü alanlarının uçuş denemelerini 1308 Osmaneli Belediye Spor Yamaç Paraşütü Şubesi Başkanı Osman Kıvrak organizasyonunda Hakan Kırlı ve Ayhan Şahin ile yapıldı.

Osmaneli’ndeki Yamaç Paraşütü pistlerindeki eksikliklerin bir ay kadar kısa süre içinde tamamlanacağını söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Türkiye’de ve bölgemizde çok uygun koşullara sahip olan yamaç paraşütü alanlarının yakında ziyaretçi akınına uğrayacağını, artık Osmaneli halkı gökyüzünde dolaşan Yamaç Paraşütleri ile renkli hale geleceğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Yamaç Paraşütü konusunda büyük destek sağlayan değerli kaymakamımız Naif Yavuz’a teşekkür ediyoruz.

İlçemizde yaz ve kış kursları ile birlikte ve de lisanslı sporcularıyla 17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spora maddi ve manevi destek olan değerli Kaymakamımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla ilçemizde lisanslı sporcu sayısı 1.300 kişiye ulaştı. Osmaneli için çok önemli olan bu sayıyı çok daha yukarılara çekeceğimize inanıyorum.

Yamaç Paraşütü konusunda kulübümüzün sorumluluğunu üstlenen Osman Kıvrak ve yamaç paraşütünde ilçemizin değeri olan Hakan Kırlı kardeşimize de teşekkür ediyoruz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.