DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI

EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI

 

           Bu yıl 23’ncüsü  düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat EMİTT Fuarı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde başladı. Fuarda kuruluş ve kurtuluşun şehri, ‘Türk’ün Makus talihinin yenildiği yer’ olan Bozüyük’te kurulan stand ile yerini alırken standı ziyaret eden misafirlere çaycı Hüseyin çay ikramında bulundu.

Türkiye Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açılan fuarda Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da bir konuşma yaptı. Bakan Ataoğlu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin birçok değerleri içinde barındıran 10000 yıllık tarihi geçmişi ev sahipliği yapan bir ülke olduğuna vurgu yaparak yılın 10 ayında denize girilebilen KKTC de turizmin önemine işaret etti. Bu tür etkinliklerde yer almasının ülkemizde olumlu geri dönüşümleri olduğunu belirten Ataoğlu, dünyaya açılan bir pencere olan EMİTT fuarında KKTC olarak yer almak ve bu turizm pastasından gelir elde etmek için çalıştıklarını söyledi. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi.

            Yerli ve uluslararası binlerce turizm ve seyahat acentesi ile girişimcilerin katıldığı ve 3 Şubat 2019 Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak fuarda ziyaretçilere Bozüyük’ün yerel özellikleri, sosyal aktiviteleri, tarım ürünleri ve turizm merkezleri de anlatılıyor. Yoğun ilgi gören Bozüyük Belediyesi standını ziyaret eden isimler arasında Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in yanı sıra çok sayıda il, ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar yer aldı. Yöresel tatlardan, Bozüyük’ün tarihi önemine, coğrafi konumundan, sahip olduğu doğal güzelliklere kadar Bozüyük hakkında her şey Emitt Turizm Fuarında tanıtılırken standı ziyaret edenlere Bozüyük’ün yöresel tadları ikram edildi. Misafirlere ayrıca “Çaycı Hüseyin” olarak bilinen ve Türk halkının sevgilisi olmuş oyuncu Alparslan Özmol tarafından da çay ikramı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.