DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

EMITT FUARINDA OSMANELİ STANDINA YOĞUN İLGİ

EMITT FUARINDA OSMANELİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Belediye Başkanı Münür Şahin, 25-28 Ocak tarihlerinde açık olacak olan EMITT 2018 Fuarında yer alan Osmaneli Belediye Standını ziyaret etti. 25 Ocak 2018 tarihinde İstanbul TÜYAP Fuarında kapılarını açan EMİTT 2018 Turizm Fuarında, Osmaneli Belediyesi de çok sayıdaki tanıtım ürünleriyle stant açtı.

Osmaneli’nin tarihinin, doğal güzelliklerinin, yöresel ürünlerinin ziyaretçilere anlatılacağı ve sergileneceği standı ziyaret eden Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Meclisi Üyesi Turan Ağdağ ve Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, Osmaneli standına gelen katılımcılara, Osmaneli ilçesini anlattılar.

Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen ürünlerin de sergilendiği Osmaneli standına ilgi hayli fazla oldu. Standa gelen misafirlerle bizzat ilgilenen Başkan Şahin, “BEBKA tarafından finanse edilen EMITT 2018 Turizm Fuarında, diğer ilçelerimizle birlikte yerimizi aldık. Son dönemde yapmış olduğumuz yatırımlarla, turizmde öne çıkmayı başardık. Bir taraftan devam eden restorasyon çalışmaları, diğer taraftan tanıtım organizasyonları, hediyelik yöresel ürünlerimiz özellikle de Lefke Bezi ve takıları, folklorik bebekler, Osmaneli ismini turizmde ileriye götüren çalışmalar oldu.

Turizm, Osmaneli açısından çok önemsediğimiz sektör. Kısa süre içerisinde Osmaneli yoğun ziyaretçi akınına uğrayacak. Var olan tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizle iyi bir sinerji yakaladık. Artık Osmaneli halkı ve esnafımız, turizm değerinin farkında. İlçemizi ziyaret eden grupların artmasıyla birlikte ekonomik anlamda da ilçemize büyük nakit girişi sağlanmış olacak.

EMITT 2018 Turizm Fuarı için Bilecik Valimize ve BEBKA yöneticilerine ve standda emeği olan kardeşlerimize, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi standını hazırlayan Belediyemiz yöneticileri Abdullah Tetik ve Süleyman Çakar’a, bize her konuda destek olan ve özellikle de turizm konusunda fahri danışmanlık yapan Prof. Dr. İsa İpçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.