DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

EĞİTİMCİ YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA BOZÜYÜKLÜ HANIMLARLA BULUŞTU

EĞİTİMCİ YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA KADINLAR GÜNÜNDE BOZÜYÜKLÜ HANIMLARLA BULUŞTU

           

Bozüyüklü hanımlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Mutlu Çocuk, Mutlu Aile” konulu söyleşi programı gerçekleştirildi.

            Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen ve eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya’nın katıldığı söyleşi programı Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda  yoğun bir katılımla yapıldı. Salonun dolup taştığı “Mutlu Aile Mutlu Çocuk’ konulu söyleşide konuşmacı olan Kapaklıkaya, hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Aile ve çocuk ilişkileri üzerine deneyimlerini paylaşan Kapaklıkaya, çocukların ciddiye alınması gerektiğine vurgu yaptı. Aile içi mutluluğun çocuklar için olumlu yönde etki edeceğine değinilen söyleşi daha çok sohbet havasında geçerken vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

            “Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediğimiz gecede söyleşisi ile Bozüyüklülere keyifli anlar yaşatan Eğitimci- Yazar Sayın Alişan Kapaklıkaya’ ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile gerek yetiştirdikleri nesillerle, gerek hayatın her alanında gösterdikleri başarı ile ülkemizin geleceğine büyük katkı sağlayan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutlarım” diyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuşmasının devamında okul döneminde yaşadığı zorlukları anlatarak “Ben göreve geldiğim günden itibaren Bozüyükteki okullarla içli dışlı olarak her çocuğumu elmas olarak adlandırdım. O elmasların kıratlarının değerini bulmak için gayret gösteren, okullarımızı özel okul statüsüne getirmeye çalışan birisiyim. Çocuklarımızın eksiklik yaşamaması, ileride benim şuyum eksik kaldı dememeleri için, onlar eziyet çekmesinler diye çok gayret gösteriyorum. Sizlerde anne ve babalarısınız ve çalışıyorsunuz ama O çocukların değerini iyi bilmeye çalışan birisiyim. Hocamın kitaplarından da okuduğum kadarıyla inanın almış olduğu sınavlardaki notları dereceleri eksik olsun. Sevgi çok çok önemli, Bizim sevgimizi vermemiz gerekiyor” dedi. Başkan Bakıcı eğitimci yazar Kapaklıkaya’ya söyleşiye katılımları nedeni ile teşekkür ederek fincan takımı hediye etti.

            Söyleşiye katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy programın bir bölümünü izledikten sonra programları nedeni ile salondan ayrılırken program bitiminde tüm katılımcılara Bozüyük belediyesi tarafından bez çanta hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.