DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

OTOGAR ESNAFI VE M PLAKLI MİNiBÜSÇÜLERLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Nihat Can, faaliyetleri ve hizmetleriyle ilimiz ekonomisine değer katan Otogar esnafı ile bir araya geldi.

Şehrimizdeki esnaf ve vatandaşlarımızla her zaman iç içe olan ve ziyaret ederek, düşüncelerini alan Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez ilimizdeki otogar esnafı ile buluştu.

Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İlimiz ekonomisine can katan çok kıymetli otogar esnafımız ile bir araya geldik. Birlikte yönettiğimiz Bilecik’imiz hakkında neler yapabileceğimiz hakkında hasbihal ettik. Her zaman söz verdiğimiz gibi gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızın memnuniyetleri doğrultusunda. daha güzel bir Bilecik için hız kesmeden güzel çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Otogar esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

M PLAKALI MİNİBÜSÇÜLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizde ulaşım hizmetini sağlayan M Plakalı minibüsçülerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şehir Ormanı’nda gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin şu anda yapmış olduğu ve yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Minibüs esnafının sorularına cevap bulduğu toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te yerel, genel ve özel teşebbüsün iştirakiyle şehrimizi en iyi yerlere getirme gayretinde olduğunu kaydetti.

Bilecik Belediyesi’nin yeni dönemdeki ulaşım hizmetleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Hemen her gün şehrimizin ayrı bir dinamik gücünü oluşturan sivil toplum kuruluşu, esnaf ve derneğimizin üyeleriyle bir araya geliyoruz. Çünkü biz en başından beri Şehrimizi Birlikte Yöneteceğiz ve Gönül Belediyeciliği ilkelerini ortaya koymuştuk. Bu anlamda bugün de ilimizdeki ulaşım hizmetlerine katkı sağlayan kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların fikir ve taleplerini dinledik. Son derece faydalı görüşmeler oldu. Hep birlikte güzel çalışmalarla şehrimizi en iyi yerlere getirmeye gayret göstereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

M Plakalı Minibüs Esnafı da buluşmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.