DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EDAK Acil Durumlarda Göreve Hazır

EDAK Acil Durumlarda Göreve Hazır. Bilecik Edebali Arama Kurtarma Derneği (EDAK) üyeleri acil durumlarda daima göreve hazır.

”Sosyal medyada Bilecik Edebali Derneği yönetici arkadaşlarımın dikkatine! Arama Kurtarma Ekibi kurulmasını rica ediyoruz” diyerek Bilecik Edebali Derneğine seslenen Necip İman adlı vatandaşın çağrısını aynı gün içinde alan dernek üyeleri, AFAD ile koordinasyonun bitmesini bekledikleri için açıklamayı ancak yapabildiklerini dile getirdiler.

Dernek üyeleri, öneri ve duyarlılığı ile derneğe gösterilen ilgiden dolayı vatandaşımıza teşekkür ederek, bu tür toplumsal olaylarda vatandaşların bu denli duyarlılığını görmelerinin kendilerini sevindirdiğini kaydettiler.

Dernek üyeleri, Edebali Kültür ve Araştırma Derneği olarak tüzüğün uygun olmaması nedeniyle dernek bünyesinde değil de Bilecik’te kurulmuş ve AFAD ile protokolü bulunan Edebali Arama Kurtarma Derneği (EDAK) bulunduğunu kaydetti.

Üyeler, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile hem arama kurtarma derneğine üye, hem de gonullu.afad.gov.tr adresinden AFAD gönüllüsü olarak çalışmalarına devam ettiklerini bildirdiler.

Edebali Arama Kurtarma Derneği üyelerinin acil durumlarda müdahale için her zaman hazır olduğunu belirten üyeler, EDAK’ın üye kabulüne devam ettiğinin vurguladı.

EDAK üyeleri, idllp’te rejim güçlerinin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen kahramanlarımıza ve Van’da arama kurtarma ekiplerinin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan 23 kahramanımıza Allah’tan rahmet, ülkemize ve ailelerine başsağlığı, yaralı kahramanlarımıza da Allah’tan acil şifalar dilediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.