DOLAR
39,8574
EURO
46,6561
ALTIN
4.250,08
BIST
9.301,05

Düzenleme Geçici Süreyle Durduruldu

Düzenleme Geçici Süreyle Durduruldu. Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ‘Amatör Balıkçılık Belgesi Düzenlenmesinin’ geçici süreyle durdurulduğu bildirildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı (COVİD-19) halk sağlığı tehdidi oluşturduğu, gerekli tedbirlerin Bakanlıkça alındığı ve sürecin yakından takip edildiği Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden bildirildi. Bu kapsamda, “4/2 numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ’in 4 üncü maddesi ile alınması ve avcılık sırasında bulundurulma zorunluluğu bulunmayan Amatör Balıkçılık Belgesinin düzenlenmesi, Bakanlığımız tarafından tedbir amaçlı olarak geçici süre ile durdurulmuştur.” ifadelerine yer verildi.

Hastalığın yayılmasının önüne geçilmesinin, hastalıkla mücadelede alınan önlemlere vatandaşların hassasiyetle riayet etmesi önemine vurgu yapıldı.

bilecik elektronik anahtar

Yayınlanan Duyuruda Şu İfadelere Yer Verildi:

Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkan ve çeşitli ülkelerden bildirimi yapılan yeni bir alt tipe bağlı Koronavirüs hastalığı (COVİD-19) tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturmakta olup, Bakanlığımız tarafından da yakından takip edilerek gerekli tedbirler alınmaktadır.

Bu kapsamda 4/2 numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ’in 4 üncü maddesi ile alınması ve avcılık sırasında bulundurulma zorunluluğu bulunmayan Amatör Balıkçılık Belgesi’nin düzenlenmesi, Bakanlığımız tarafından tedbir amaçlı olarak geçici süre ile durdurulmuştur.

Alınan önlemlere vatandaşlarımızın hassasiyetle riayet etmesi; hastalığın yayılmasının önüne geçilmesi, hastalıkla mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.