DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

‘’DİRİLİŞİN TORUNLARI ECDAT İLE BULUŞTU’’ PROGRAMI

‘’DİRİLİŞİN TORUNLARI ECDAT İLE BULUŞTU’’ PROGRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Dirilişin Torunları Ecdat ile Buluştu’’programı kapsamında 150 öğrenci, Bilecik’ten Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

Eğitim ve gençlere yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, eğitimde yeni bir hizmeti daha gerçekleştirerek, ilimizdeki son sınıf lise öğrencilerindeki yaklaşık bine yakın öğrenciyi; Kurtuluş Destanının yazıldığı Çanakkale ile buluşturacak.

İlimizdeki Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 150 kişilik ilk heyet, Dirilişin Şehri Bilecik’ten Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yolculuk öncesi öğrenciler ile bir araya gelerek, onları uğurladı. Dirilişin Torunları Ecdat İle Buluştu programı kapsamında Çanakkale’ye çok önemli ve anlamlı bir yolculuğun gerçekleştirildiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisini iletti.

Öğrencilerin çok önemli topraklara doğru yolculuğu çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gençlere hitaben şunları söyledi:

‘’Sevgili Gençler, sizleri çok seviyoruz ve sizlerin her zaman en iyi şekilde geleceğe hazırlanmanızı istiyoruz. Bu anlamda belediyemiz tarafından gerçekleştirilen program ile Dirilişin Şehri Bilecik’ten Kurtuluşun Şehri Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Aslında sizler ülkemizin anayasasının oluşturulduğu bir şehre gidiyorsunuz. 250 bin şehidin verildiği ve her santimetre karenin şehit kanı ile sulandığı topraklara gidiyorsunuz. Dirilişin Şehri Bilecik’ten Kurtuluşun Şehri Çanakkale’ye bizlerden selam götürün. İnşaallah böyle gülen yüzle gider ve gülen yüzlerle geri dönersiniz’’ ifadelerini kullandı.

Öğrenciler de gerçekleştirilen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.