DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

DİNLEMEDİĞİMİZ, GÖRÜŞMEDİĞİMİZ MAHALLE SAKİNİMİZ KALMAYACAK

DİNLEMEDİĞİMİZ, GÖRÜŞMEDİĞİMİZ MAHALLE SAKİNİMİZ KALMAYACAK

Belediye Başkanı Nihat Can SKM çalışmaları kapsamında İstasyon ve Soğuksu Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Eşi Nesrin Can, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, mahalle sorumluları ve partililerle birlikte; İstasyon ve Soğuksu Mahallerinin Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Dinlemediğimiz, görüşmediğimiz mahalle sakinimiz ve insanımız kalmayacak’’ dedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon ve Soğuksu Mahalle sakinleri ile buluşarak, talep ve görüşlerini dinledi.

Bilecik’i Birlikte Yöneteceğiz düşüncesi ile vatandaşlarımızın görüşüne önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’SKM çalışmalarımız kapsamında Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman ve partililerimizle birlikte; İstasyon ve Soğuksu Mahallerimizin Değerli Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Haydi Bismillah diyerek çıktığımız hizmet yolculuğunda şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlattık. Ayrıca mahalle sakinlerimizin isteklerini ve görüşlerini aldık. İnşallah en kısa zamanda mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getirmek için daha çok çalışacağız. Çalışmalarımız ve gayretimizle bütün mahallelerimizde güzel eserleri ve hizmetleri gerçekleştireceğimize inanıyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.