DOLAR
32,2204
EURO
35,0147
ALTIN
2.502,90
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

Dilek Karanfil Sıdar’ın 3’üncü Kitabı Çıktı

Dilek Karanfil Sıdar’ın 3’üncü Kitabı Çıktı

Çocuk eğitim ve etkinlik kitapları bulunan Bilecikli Yazar Dilek Karanfil Sıdar’ın 3’üncü kitabı ‘Şu Belekoma Kalesi’nin Dili Olsa da Konuşsa!’ satışa sunuldu.

Dilek Karanfil Sıdar, Luna Yayınevi tarafından basılan ‘Şu Belekoma Kalesi’nin Dili Olsa da Konuşsa!’ adlı kitabı ile ilgili olarak, ”Çocuk kitaplarını hiçbir gerekçeleri olmadığı halde okuyan insanlar tanıyorum. Bu kitap büyük, küçük herkesi içine alacak keyifli bir çalışma oldu.”  dedi.

Dilek Karanfil Sıdar: Çocukların kitaplarla bağının kopmaması gerekiyor

Sıdar, teknolojinin önlenemez cazibesine, yararlı ve zararlı her türlü yayına ve ürüne açık bu kaotik dünyada, çocukların güvenilir rehberlere ve doğru pusulalara ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, ”Çocuklarımızın okuduğu kitapları bizim de okumamız bu anlamda çok önemli. Hem bu sayede konuşmak, paylaşmak ve tartışmak için çocuklarımızla ortak bir konumuz daha olur. Çocukların, kendi kıyılarında; sıkıntıları, üzüntüleri, stresleri ve kaygıları olabiliyor. Ama karşı kıyıda, kitapların olduğu kıyıda; bambaşka hayaller, tutkular ve özgürlükler var. Çocuklar karşı kıyıda; sözün gücüyle duruluyorlar.” ifadelerinde bulundu.

Bilecikli Yazar Dilek Karanfil Sıdar, ‘Şu Belekoma Kalesi’nin Dili Olsa da Konuşsa!’ adlı kitabının şu anda kitapperonu.com internet sitesi üzerinde, önümüzdeki günlerde ise tüm seçkin platformlarda satışta olacağını sözlerine ekledi.

Şu Belekoma Kalesi’nin Dili Olsa da Konuşsa!

Bora, Bilecik’te yaşayan merak dolu bir çocuk. Yaşadığı şehrin tarihini öğrenmek isterken, bambaşka bir maceraya çıkıyor.
Bilecik ile ilgili mekanları gezmek ve öğrenmekten ibaret kalmıyor bu yolculuk. Geçmişin tozlu raflarında ilerlerken, sadece çocukları değil, hepimizi, bugün bizi biz yapan değeler üzerinde düşünmeye davet ediyor.
***
Bilecik tarihi hakkında olmakla kalmayıp, çocukların tarih bilincine ilham olmasıyla da heyecan verici!
İlknur Ergun / Yazar
***
Bu kitap, Osmanlı’nın kuruluş aşamasında ve Kurtuluş savaşı sırasında önemli bir şehir olan Bilecik’in tarihini, kültürünü ve önemli mekanlarını yakından tanımak isteyen herkese tavsiyemdir. Kitapta Bora’nın büyükbabasının dediği gibi: Benim şehrim küçük ama tarih kokan bir şehirdir. Bir rüyadan doğan imparatorluğun ilk başkentidir.

Gökçem Elif Karanfil / Psikolojik Danışman /Oyun Terapisti

Bilecikli Yazar Dilek Karanfil Sıdar’ın İkinci Kitabı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.