DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
ALTIN
2.422,22
BIST
9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

DİKKAT! SON ÖDEME TARİHİ 31 MART

İLAN VE REKLAM VERGİSİ SON ÖDEME TARİHİ 31 MART
Bilecik Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Merkez ve Mücavir alan sınırları içerisinde faaliyet gösteren işyeri mükelleflerinin İlan ve Reklam Vergilerini, 31 Mart 2016 tarihine kadar ödemeleri gerektiği bildirildi.
Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bilecik Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan işyeri mükelleflerinin 31 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar ilan ve reklam vergilerini Bilecik Belediyesi tahsilat veznelerine yatırılması gerektiği bildirilerek, şu bilgilere yer verildi:
”2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 12’inci maddesince, “Belediye sınırları ile mücavir alanları içinde yapılan her türlü İlan ve reklam, İlan ve Reklam Vergisine tabidir” hükmü gereğince; işyeri mükellefleri tarafından Bilecik Belediyesi’ne ilan ve reklam vergisi beyannamesi verilmesi gerekmektedir. Mükelleflerimiz, Bilecik Belediyesi sorumluluk alanlarında kalan ilan ve reklamları için, Bilecik Belediyesi Tahakkuk Servisine müracaat ederek, ilan ve reklam vergisi beyanları doğrultusunda tahsilat işlemlerini yapabilirler. Mükelleflerimizin İlan ve Reklam Vergileri ve Beyannamelerini, 31 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar belediyemiz tahsilat servisi veya anlaşmalı bankalarda ödemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımız ayrıca, https://e-belediye.bilecik.bel.tr adresindeki E- Hizmetler sayfasını ziyaret ederek, borçlarını kullanıcı adı ve şifresiyle sorgulayıp ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir. Ödemeler, nakit ödenebildiği gibi kredi kartı ile de tahsil edilebilecektir. Mükelleflerimizin herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları için söz konusu tarihten önce Bilecik Belediyesi Tahsilat Servisi’ne başvurmaları önemle duyurulur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.