DOLAR
32,5032
EURO
34,9839
ALTIN
2.430,21
BIST
9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Cüneyt Taşkesen Güven Tazeledi

Cüneyt Taşkesen Güven Tazeledi

Türk Büro-Sen Bolu-Bilecik Şube başkanlığı 2.olağan Genel Kurulu’nu Bolu’da yaptı.

Genel kurula Bilecik’ten Türk Büro-Sen. Bilecik İl temsilcisi ve aynı zamanda şube başkan yardımcılığı görevini sürdüren Cüneyt Taşkesen yeniden aday oldu. Ortak şubede tek liste ile girilen seçimde Bolu ve Bilecik’ten katılan delegelerin tamamının oyunu alan Cüneyt Taşkesen güven tazeledi ve yeniden yeni dönemde de şube yönetim kuruluna seçildi.

Türk Büro-Sen Bilecik İl temsilcisi Cüneyt Taşkesen yaptığı açıklamada;

Şubemizin olağan genel kurul toplantısı için 9 kasım 2013 cumartesi günü Bilecik müteşebbis heyet yönetim kurulu üyelerim, ilçe başkanlarım, iş yeri temsilcilerim ve üyelerimiz ile birlikte Bolu’daki kongremize gittik. .Kongremize Genel merkezimizden Genel Başkan yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Tahir Yüzbaşıoğlu katıldı. Bolu’da faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı diğer sendikalarımızın temsilcileri, bizleri Bolu’da da yalnız bırakmayan Kütahya-Bilecik Türk Habersen Şube Başkanı Ömer Türkoğlu ve Bolu basınının da hazır bulunduğu kongrede; ilk olarak Genel Başkan yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Tahir Yüzbaşıoğlu, ardından Şube Başkanımız Hasan Fahri Baylav konuşma yaparak kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Tamamen dostlukların ve kardeşliklerin pekiştiği bir genel kurulu daha geride bıraktık. Tüm memur arkadaşlarımızın tüm haklarına sahip olana dek mücadelemize devam edeceğiz. Ben öncelikle Bolu ve Bilecik’te kongremize katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan gönülleri bizimle olan tüm yönetici, temsilci ve üyelerime desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Tahir Yüzbaşıoğlu’na, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Türkiye Kamu-sen Bolu temsilcimize, Kamu-sene bağlı diğer sendikalarımızın temsilcilerine ve Bolu basınına ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca önceki dönemimizde ve yeni dönemimizde de her zaman bizlerin yanında olan Bilecik basınına da teşekkür ederim. Kazananın Türk memuru olması dileği ile sözlerine son verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.