DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

CUMHURİYET MEYDANI’NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

CUMHURİYET MEYDANI’NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
Bozüyük’te Kütüphaneler Haftası nedeniyle Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. “81 İlde Kitap Okuyoruz” sloganıyla yapılan etkinlik hakkında bilgi veren İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mukaddes GÜNDÜZ, okuma alışkanlığının kazandırılması ve farkındalık oluşturmak amacıyla okuyarak örnek olunması için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. GÜNDÜZ, “Burada saatlerce okuma üzerine konuşsak hiç kimsenin üzerinde etkili olamayız. Çocuklarımıza evlatlarımıza daha çok oku demektense okumanın gerekliliğini kendimiz göstermeliyiz. Evde, işte ve seyahatte her yerde okumalıyız ve onlara örnek olmalıyız. Biz de burada simgesel olarak da olsa bütün halkla birlikte okuma etkinliği düzenledik. Bu kitapları daha çok okuyabilmek için herkesi kütüphanemize bekliyoruz” dedi.
Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte ayrıca 2015 yılında İlçe Halk Kütüphanesinden en çok kitap alarak okuyan öğrenci ve yetişkinlere Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.