DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPOR  TURNUVALARI İLE YAŞANDI

BOZÜYÜK’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPOR  TURNUVALARI İLE YAŞANDI

Bozüyük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile güreş ve masa tenisi kategorilerinde düzenlenen turnuvalarda kıyasıya bir mücadele yaşanırken kazanan sporcular madalyalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Güreşleri ve Bozüyük Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen Masa Tenisi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası kapalı spor salonunda yapıldı. Turnuvaya Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat GÜNHAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman CAN, Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Rüştü YILDIRIM, Bozüyük Belediyesi 1. Karakucak Güreş Festivali Güreş Ağası Mehmet BAYRAM, Türkiye’nin dört bir yanından güreş ve masa tenisi federasyonları ve spor kulüpleri ile sporcular katıldı. Protokol de yoğun bir ilgi ile güreş ve masa tenisi müsabakalarını izlerken, kapalı spor salonu spor sevenler ve sporcu aileleri tarafından dolduruldu. Muhteşem karşılaşmalara sahne olan turnuvada çeşitli şehirlerden gelen engelli sporcularda yarışırken, turnuvada dereceye giren sporcular hediyelerini ve madalyalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Turnuvada madalya töreninden sonra Bilecik Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Lütfi AKYÜZ spora ve Bozüyük’te güreş sporunun gelişmesi adına verdiği desteklerden dolayı, Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN’a plaket takdim etti.

Gün boyu devam eden müsabakalarda; 23- 26 kiloda 9, 10, 11 yaşlarda 1. Mustafa GÜLER, 2. Kaan AKIMAN ve 3. Ahmet Diyar ÇELİK oldu. 29 kiloda 1. Kıvanç ÇAĞLAR, 2. Şerif Emre KARKOLCU, 3. Muhammet Can GÜDEN, 38 kiloda 1. Ali Talha ÖMÜR, 2. Ali ALTINTAŞ, 3. Berkay GEYİK, 42 kiloda 1. Ahmet Pehlivan 2. metehan yılmaz, 3 berat emre ağca, 53 kiloda 1. Emdem TOĞMEN, 2. Yusuf Demir 3. Berkay YAŞAR, 54 Kiloda 1.Tolga TARHANACIOĞLU,2. Muhammet Can ÇOLAK, 3. Kürşat AŞUT, 63 Kiloda 1. Celal ZEYBEK, 2. Bedirhan ERDOĞAN, 3. Berat UZUN, 69 Kiloda 1. Emircan AYDEMİR 2. Emircan ÇOLAK, 74 Kiloda 1. Samet SOĞUKÇELİK,2.Murat ŞAHİN, 3. Muhammet ARSLAN; 85 Kiloda 1. İsmail BERKOÇ, 2. Ömer Faruk ZENCİR, 96 Kiloda 1. Mikail EFE, 2. Enes ARSLAN; 120 Kiloda 1. Recep ÇAPA, 2. Serdar TALHAN 3. Muhammet Mustafa EMİR olurken, Turnuva’ya Masa tenisinde İstanbul Sancaktepe, Eskişehir DSİSPOR, Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü, Pazaryeri Spor, Eskişehir Veteranlar Derneği, Amatör Masa Tenisi Sporcuları katıldı. Programda ayrıca Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Son derece heyecanlı ve güzel görüntülerinin ortaya çıktığı turnuvaya katılım oldukça fazla olurken, özellikle şehir dışından gelen spor kulüpleri ve federasyon temsilcileri organizasyon için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek, böylesine anlamlı bir günde bu derece önemli bir organizasyonu hayata geçirdiği için kendilerini tebrik ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.