DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüsle İlgili Sesli Mesaj Yolladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüsle İlgili Sesli Mesaj Yolladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesaplarından yayınladığı sesli mesaj ile tüm vatandaşlarımıza bir takım tedbirler içeren bir sesli mesaj yolladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sesli mesajında, Koronavirüse karşı amansız bir mücadele yürütüldüğünü ve bu virüsün en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkilediğini hatırlatarak, bu gruptaki vatandaşların zorunda olmadıkça evden dışarı çıkmamalarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sesli mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli kardeşim, bildiğiniz gibi ülkemiz tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü ile amansız bir mücadele veriyor.

Virüsün ülkemizde vatandaşlarımız arasında bulaşıcı etkisinin en az seviyede tutulması için gece gündüz çalışıyoruz. Virüs en çok yaşlı ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımıza bulaşıyor.

En çok bu iki grubun ölümüne sebep oluyor.

Bu bilgiyi hiç bir zaman aklınızdan hiç bir zaman çıkarmadan ve etrafınızdaki yaşlı ya da kronik hastalık taşıyan yakınlarınıza dikkat etmenizi sizlerden istirham ediyorum.

Bunun için öncelikle hijyen kurallarına kati suretle riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince arttırmalı ve en önemlisi zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız.

Bu süreçte başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlarımızın açıklamalarını dikkatle takip etmelisiniz kamu hizmetlerinde, alışverişte, yakınlarımızla iletişimde ve daha bir çok aktivitede internet teknolojisini ve telekomünikasyon imkanlarını kullanmaya ibadetlerimizi evlerimizde eda etmeye, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim.

Koronavirüs ile vermiş olduğumuz bu mücadele yanımızda duran ve sorumluluk bilinciyle hareket eden vatandaşlarıma şahsım ve milletim adına teşekkürlerini sunuyorum.

Bu zor günleri de inşallah hep birlikte atlatacağız. Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.