DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Çocuklar ”Kukla Show” ile eğlendi

Çocuklar ”Kukla Show” ile eğlendi

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan, ”Kukla Show” adlı müzikal tiyatro oyunu, çocuklar tarafından beğeniyle izlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, çocukların sevincini paylaştı.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen aktivite kapsamında sahne alan ”Kukla Show” adlı oyun çocukları eğitirken aynı zamanda faydalı bilgiler aktardı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı oyun sonunda yaptığı konuşmada, çocukları çok sevdiklerini ve çocuklar için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

 

Geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için güzel faaliyetler yapmaya devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 

”Sevgili çocuklar, sizleri çok seviyoruz ve sizler için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Gerçekten özellikle son yıllarda yapmış olduğumuz sosyal etkinliklerle çocuklarımız bugün eğlendirirken aynı zamanda faydalı aktivitelerle de yetiştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza ay boyunca her hafta ücretsiz tiyatro oyunları ile buluştururken diğer yandan yarıyıl tatilinde de Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemamızda çocuklarımız için güzel filmler hazırladık. Yine çocuklarımız için Buz Paten pistimiz de orijinal buz ile çocuklarımızın hizmetinde olacak. Diğer yandan Pıtırcık Çocuk Oyun evimiz de sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda ailelerimize buradan söylüyorum. Pıtırcık Oyun Evi aynı zamanda ailelerimizin çocuklarını rahatlıkla emanet edebileceği ve işleriyle ilgilenebileceği imkanlar da sunuyor. Bizler çocuklarımızı seviyoruz, şehrimizi seviyoruz. Yaptığımız mekanlar sizlerin katılımı ile anlam buluyor. Onun için katıldığınız için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Çocukların eğlencesini paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, onlarla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.