DOLAR
32,5674
EURO
34,8826
ALTIN
2.432,19
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

ÇOCUKLAR KENDİ DÜNYASI’NDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEKLER

ÇOCUKLAR KENDİ DÜNYASI’NDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEKLER

Bilecik Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek, hazırlanan ”Bilecik Belediyesi Çocuk Dünyası” çocuklarımızın hizmetine açıldı.

”Çocuk Dünyası”, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer il protokolünün katıldığı açılış töreni ile çocuklarımızın hizmetine girdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bilecik’te güzel ve önemli bir gün yaşadıklarını belirterek, yenilenerek, çocuklarımızın hizmetine giren Çocuk Dünyası’nın Bilecik ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bugün ayrıca Bilecik Belediyesi 8. Geleneksel Çocuk Festivalini de büyük bir coşkuyla kutladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Bugün kutladığımız 8. Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali’nin güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Bugün gerçekten birçok yönüyle güzel ve anlamlı bir zaman dilimi yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak 2004 yılında çıktığımız hizmet yolculuğunda en büyük önemi ve en büyük yatırımları, çocuklarımız için gerçekleştirdik. O dönemde 5 veya 6 adet olan çocuk parkını bugün 130’lara çıkardık. Bunları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yaptık. Çünkü şunu biliyoruz ki, sağlam bir gelecek istiyorsak, bugünün çocuklarına en iyi ortam ve şartları hazırlamamız gerikiyor. Çocuk dünyası her yönüyle yenilendi ve modern bir görünüm kazandı. Ben, çocuklarımıza böyle güzel bir oyun alanı kazandırılmasından duyduğum memnuniyeti ve mutluluğu belirterek, hep birlikte daha iyiye ve daha güzele diyorum.”

Konuşmanın ardından Eskişehir Valisi Tuna, Bilecik Valisi Nayir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı ile diğer protokol üyeleri ”Çocuk Dünyası’nın açılışını gerçekleştirdi.

PELİTÖZÜ İLKOKULU DA YENİ PARKINA KAVUŞTU

Çocuklarımız, şehir merkezinde yeni yüzüyle hizmete giren Bilecik Belediyesi Çocuk Dünyası’na kavuşurken, Pelitözü İlkokulumuz da yine Bilecik Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkına kavuştu.

Her yıl eğitim ve öğretim alanında çocuklarımız yeni bir proje ve çalışma ile sevindiren Bilecik Belediyesi tüm okullarımızda park ve oyun alanı hazırlama çalışmalarını yerine getirmeye devam ediyor.

Birçok okulumuzu yeni oyun alanları ve parklarla düzenleyen Bilecik Belediyesi, Pelitözü İlkokulu öğrencilerimize, yeni bir park ve oyun alanını hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.