DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ MÜJDESİ

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’DAN ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ MÜJDESİ

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pistinin bu yıl sonuna kadar çocuklarımızın hizmetine sunmayı planladıklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak şehrin birçok noktasında imar ve ihya faaliyetlerinin olduğunu hatırlattı.

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik de birçok güzel çalışmayı gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın trafik kurallarını uygulayarak öğrenmesine yönelik çok güzel bir projeyi hazırlıyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada vatandaşlarımızda trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda yaşanan sorunlar konusunda toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla, çocuklarımızın hizmetine sunacağımız Trafik Eğitim Pistimiz, şehrimiz ve bölgemizde örnek eserlerden biri olacak. Bu anlamda geçmiş dönem Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın çocuklarımız için düşündüğü ve belediyemizin vizyon projeleri arasında olan ve çocuklarımıza birçok yönden katkılar sunacağına inandığımız Çocuk Trafik Eğitim Pistimiz için proje çalışmalarımız tamamlandı ve kısa bir süre sonra çalışmalara başlayıp yıl sonuna kadar şekillendirmeyi planlıyoruz. 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek Trafik Eğitim Pisti, bütün donanımı, eğlenme dinlenme alanları, seyir alanları, ihtiyaç alanları gibi birçok yönü ile güzel ve örnek bir proje olacaktır. Proje ile çocuklarımız trafik kurallarının tümünü görsel materyallerle ve uygulamalı olarak öğrenmiş olacak.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak diğer yandan çocuklarımızın yaz mevsimini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla Yaz Spor Kursları, Müzik Kursları, ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri ile çocuklarımızın yanında yer almaya devam edecekleri bilgisini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.