DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ 20 OCAK 2018 CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ 20 OCAK 2018 CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ve yoğun ilgi ile karşılaşan Çocuk Sinema Günleri’nin 3.’sü 20 Ocak 2018 Cumartesi günü başlıyor.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitime olduğu kadar onların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını da karşılamaya özen gösteren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI birinci yarı yıl boyunca derslerine çok çalışan ve dinlenmeyi hak eden öğrenciler için eğlenceli bir etkinliğe daha imza atıyor. Yoğun geçen birinci yarı yıl eğitim ve öğretim döneminin ardından yorulan ve dinlenmeyi hak eden çocukların tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla “Çocuklaaar, Başkanımız Fatih Abinizden karne hediyesi” sloganı ile düzenlenen Sinema Günleri Etkinliği 20 Ocak 2018 Cumartesi günü başlıyor. Yarı yıl tatili boyunca Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezinde yapılacak etkinlikte 13 gün boyunca birbirinden güzel 10 çocuk filmi 26 seansta gösterime girerek çocuk izleyicisi ile buluşacak. Özenle seçilen ve zihin gelişiminde çok önemli bir yeri olan hayal gücünün gelişmesine yardımcı olacak filmler çocuklara aynı zamanda salonda sinema izleme keyfini de yaşatacak. 1 Şubat 2018 Perşembe günü sona erecek Sinema Günleri etkinliğinde sinema gösterimleri biletsiz ve ücretsiz olurken gösterimler saat 13:00 ve 15:30’da yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.