DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
ALTIN
2.433,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Çocuğuyla, Genciyle Yaşlısı ile Bilecik Tiyatro ile Buluştu

Çocuğuyla, Genciyle Yaşlısı ile Bilecik Tiyatro ile Buluştu. Bilecik’te 27-28 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü himayelerinde Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda iki oyun sahne aldı.

27-28 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü himayelerinde Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda ödüllü oyun “Çizmeli Kedi Müzikali” çocuk tiyatrosu ile Duayen Tiyatro Oyuncusu Yalçın Özden’in kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı “Dün, Bugün ve Yarın” adlı komedi yetişkin tiyatro oyunu Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne aldı. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak seyircisiyle buluşan; gerek çocuk oyunu gerekse yetişkin oyununa tiyatro severlerin ilgisi büyüktü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan şunları ifade etti:

Tiyatronun Bilecik ile özdeşleşmiştir seyircinin büyük bir özveriyle Bilecik’e gelen tüm kültür, sanat ve tiyatro oyunlarını ilgi ile takip etmektedir. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak yıl içerisinde gerek Büyük Şehir Belediyelerimizin tiyatroları gerekse Bakanlığımızın devlet ve özel tiyatroları ile çeşitli tiyatro oyunlarını Bilecik’te buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz.Tiyatro Sanatı Bilecik’te gerçek manada değer buluyor çünkü sahnemizden, kulislerimize kadar tiyatro sanatçılarının beğeni ile karşıladığı bir salona sahibiz. Böylesine güzel bir salonu Bilecik’e kazandıran tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.
Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere Saygılarımızla…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.