DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Cinoğlu’ndan Sert Çıkış

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Cinoğlu Basın Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Cinoğlu CHP İl Başkanlığı toplantı salonunda partililere ve Bilecik’e seslendi.

Basın açıklamasına CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İsmail Cinoğlu’nun babası eski Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu, Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Özgen ve partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Cinoğlu, ”Kim aday olursa olsun sağında beni görecektir. Hiçbir parti bizim şirketimiz, ticarethanemiz değil” dedi.

Biz Belediye Başkanlığı Modeli 

Cinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

Çocuklarımız ve geleceğimiz için mücadele etmek zorundayız. Belediye başkanı olursam ‘Biz Belediye Başkanlığı Modeli’ devreye girecek. Aday olan belediye meclis üyelerimiz haftanın bir günü mutlaka benim dışımda belediye başkanlığına vekalet edecek. Hiçbir afişte billboardta 5 yıl boyunca belediye başkanı fotoğrafı görünmeyecek. Ne yapılacaksa yapılsın Bilecik Belediye Başkanlığı olarak yazılacak. Herkese mal olmuş Bilecik Belediyesi halkın belediyesi olarak insanlara bu süreçte temsil kabiliyeti verilecektir. Her belediye meclisi üyemiz  her ay 10 sorunu belediyeye getirerek çözüm noktasında çok paylaşımlığı öne getirmek zorundadır.

Cinoğlu başlıklar halinde belediyeyi eleştirdi

Bilecik Belediye Başkanlığının makam arabası çarşı içinde insanların önünde gözükmeyecektir.Halkın belediyesi CHP ilke ve inkılapları doğrultusunda Bilecik Belediyesi 31 Mart 2019 yılında haklına teslim edilmeye gelecektir. Biz bu halka Bilecik Belediyesini bıraktığı yerden halkına geri vermeye geleceğiz.

Girişi olmayan bir vilayet olan Bilecik’ten bahsediyoruz. Hastane yaptınız sağı mezarlık, solu fabrika, insanlara ‘Ben yaptım ben bilirim. biz yaptık biz biliriz’ mantığıyla dayattınız. Bunların süresinin 5 sene dediniz 15 senede zor yaptınız. Otogar yaptınız. Yer bildirimi yaptığınızda Erenköy çıkan bir otogar yaptınız. Seven Pasajını yıktınız, çarşıyı labirente çevirdiniz. Stadyum gerçeği insanların üzerine kabus gibi çöktü. İnsanlarımız 31 Mart 2019 günü buna sona verecektir. Bu memleketin sahipsiz olmadığını herkes görecektir.projelerimizle farkımızı ortaya koyacağız. Yeni bir Bilecik için yollara düşeceğiz.

Konuşmasının ardından eski Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu oğlunu konuşmasından dolayı kutladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.