DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
18°C
Bilecik
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

CHP’nin Elinde İcraat Değil Sadece Çamur Var

CHP’nin Elinde İcraat Değil Sadece Çamur Var

Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, CHP Gençlik Kollarının son zamanlarda gündem getirdiği açıklamalara cevap getirdi. Kurt yapılan bu açıklamaları “YALAN” olarak değerlendirirken, CHP’nin kendi geçmişi ile yüzleşmekten korktuğunu belirtti.

“Geçtiğimiz günlerde malum bir partinin gençlik kolları tarafından ortaya çeşitli yalanlar ve iddialar ortaya atılmıştır. Ak Parti Gençlik Kolları olarak bunlara “YALAN” diyoruz çünkü; Yalan bir şekilde gündeme getirdikleri projenin henüz ne çalışması, ne de yapımı tamamlanmış ne de belediye tarafından henüz teslim alınmıştır. Henüz inşaat halindeki bir projeyi vatandaşlara bitmiş gibi göstererek,Seçim stresi altında tam da CHP’ye yakışır bir biçimde halkı kandırmaya yönelik çalışmalar başlatmışlardır.

Öyle zannediyoruz ki CHP Gençlik Kolları kendi geçmişini unutmuş ya da kendi geçmişi ile yüzleşmekten korkar hale gelmiştir. Bildiğiniz üzere 2004 yılı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkanlığı Koltuğunda oturmaktaydı. Zaten yapabildiği en iyi iş de çalışmak yerine oturmak oldu. Nitekim kendileri İşçilerin maaşlarını ödeyemeyen, Hamsu Köpründe bulunan hizmet binasının SKG tarafından haciz edilen, bırakın yol yapmayı, asfalt dahi atamayacak konum ve durumda olan bir belediyeyi devrettiklerini unutur hale gelmişlerdir. Tabi durum bunlarla bitmemekte. Ancak konunun diğer yönlerini İzleyeceğiniz videoda ki gazete manşetleri anlatmakta.
O döneme ait gazete manşetleri yapılan hizmetleri değil, su sızıntılarını, yapılamayan yolları, mahallerin durumlarını, Ödenmeyen prim borçlarını, vatandaşların isyanlarını anlatmaktaydı. Ancak bugün bakıyoruz ki Malum kesim o günleri unutmuş. Bugün meydanlarda baktığınızda geçmişi ile övünemeyen, Bilecik’te yaptığı hiç bir çalışmayı anlatamayan, Biz Bunları yaptık, bunları da yapacağız diye bilen bir parti yoktur karşımızda, sadece yapılan işlerde devede pire aramaya başlamışlardır. Ak Parti ailesi olarak bizler, yaptıklarımızla övünen, gerek hamsu, gerek karasu yaşam adası, gerek mahalle sorunlarının çözümü, gerek ulaşım konularında, gerek Kongre Merkezimizle, gerek sosyla alan inşaatlarımızla, gerek çocuk parklarımızla, gerekse halkın yükselen refahı ile yaptığımız hizmetlerle sorunlara köklü sonuçlar getiren bir partiyiz. Bizler 10 yıllık dönemimizin hesabını verebilen neleri yaptığımızı neleri yapamadığımızı anlatmasını bilen bir partiyiz. Ancak görüyoruz ki bazı kesimler belediyenin haciz edilen mallarının hesabını bile verememekte. Bizler hiç bir zaman siyaset uğruna geçmişimizi görmezden gelen Siyaset uğruna laf üreten bir parti olmadık. Geçmişimize bakıp geleceğimize yön veren, çalışmayı kendimize ibadet edinen bir parti olduk.

Elbette hatalarımız olmuştur, olacaktır da çünkü bizler biliyoruz ki hiç bir KUL HATASIZ OLMAZ! Ancak ne var ki, bizlerin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hizmet odaklı ve hatalardan çok başarılar içeriyor ki zaten halkımız 2 dönemdir cevabı bizler yerine kendilerine vermiştir. Onlar halkımızın verdiği bu cevaplar noktasında içlerinde hissettikleri bir takım acizlik duygusunu içlerinden atamayarak ellerine yaptıkları hizmetleri değil, yapılan hizmetlere atacakları çamuru almışlardır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.