DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

CHP Gençlik Kollarının Yeni Videosu

CHP Gençlik Kollarının Yeni Videosu

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Gençlik Kolları videolarını yayınlamaya devam ediyor. Ve son hazırladıkları videonun başlığı ”Bilecik Belediyesi Satılan Yerler”

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Gençlik Kolları tarafından bize ulaşan metin;

Eskilerin bildiğiyle bir GAZHANE’miz vardı. Sonra Belediyemiz atölye olarak kullanmaya başladı.Sonra Akp li Belediye geldi. Bilecik halkının mallarını satmaya başladı.Benzinlik diye ihale etti.Seçim yatırımıydı bilinmez.İhale iptal oldu.Koca alanı Eski parayla 1 Trilyona sattı.Şimdi bu halde.Çalıştırana,kullanana hayırlı olsun.Araziyi satan belediye binayı yapan bir şahıs.Sayın Başkanın hakkını yemiyelim burayı ben yaptım demiyor.

Toki kavşağının olduğu yer Bilecik halkının malıydı. Akp li Belediye burayı da sattı. Alanlara hayırlı olsun. Başkanın hakkını yemiyelim burayı da ben yaptım demiyor.Buraya şu anda daha herhangi birşey yapılmadığı için kimse(Sayın Selim Başkan dahil) ben yaptım diyemiyor.

Bilecik’imizin tam göbeğinde Belediye binamız vardı.Sayın Selim Başkan burayı yıkıp yerine yenisini ben yapacağım dedi.Sonra vazgeçti Şehrimizin en güzide yerini 5 milyon TL ye bir firmaya sattı(Elbette ihale ile).Yani kısaca mal gitti.

Yıkmaya başladılar.Sonra başkasının malının üstünde de söz verdik yerine getiriyoruz dedi.Öğrendik ki Kayı plazanın gerçek sahibi malını satmaya başlamış.

Kafamız karıştı.Sayın Selim Başkan ben yapıyorum demişti.Sansar bir ara pankart bile astı.

Kayı Plaza bitti.İş yerini alan aldı satan sattı.Alana da satana da hayırlı olsun.

Sayın Selim Başkan hala ben yaptım diyor.

Şimdi soruyoruz:

Sayın Selim Başkan yaptıysa neden başkası sattı.Bu kadar değerli bir alan sizin olsaydı %50 ile müteahhit le anlaşır mıydınız.Kulenin biri sizin biri Müteahhit’in olmazmıydı?Eski ve yeni halini gördünüz.Değerli Bilecik halkı onda bir fiyatına satılan bu alan sizce ucuza satılmadı mı?

İlimizin bütün kazanımları satıldı ve kalan ne varsa seçim sonrası Sayın Selim Başkan tarafından satılmaya devam edecektir.

Tüm satılanlara ve elde edilen gelire rağmen Sayın Selim Başkan Bilecik belediyesinin borçlarını arttırarak katlamaktadır.Bilecik Halkının malı yandaşa aktarılacak değer değildir.Bilecik Halkı kendi kazanımlarına sahip çıkacaktır.Saygılarımızla Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Gençlik Kolları.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.