DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CHP Yenipazar Belediye Başkanı Adayı Gönül Kaya Oldu

CHP’DEN YENİPAZAR’A KADIN ADAY

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Belediye Başkanı Adaylarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Yenipazar Belediye Başkanı Adayı olarak Gönül Kaya’yı gösterdi. Önceki Dönemde Yenipazar Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ünal İl Genel Meclisi Adayı olarak gösterildi. CHP Yenipazar Yönetimi ve vatandaşların birlik beraberlik mesajları vererek 31 Mart’ta yapılacak Seçim öncesiCHP’nin Yenipazar’da en güçlü parti olduğunu gösterdi. Aday tanıtım törenine Yenipazar’lıkadınların yöresel kıyafetleriyle katılması renkli görüntüler oluşturdu.

2019 Mart ayında yapılacak Yerel Seçimler öncesi Belediye Başkanı Adaylarını açıklamaya tüm hızıyla devam eden CHP Yenipazar’da ilk defa Belediye Başkan Adayı olarak kadın aday gösterdi. Kadının gücü Yenipazar’ın kaderini değiştirecek diyerek sözlerine başlayan CHP Yenipazar Belediye Başkanı Adayı Gönül Kaya yaptığı konuşmada “Öncelikle şahsımı bu göreve layık görerek destek veren başta CHP İl Başkanımız Metin Yaşar’a, Milletvekilimiz Yaşar Tüzün’e çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 günü yapılacak seçimlerde emanet olarak verdiğimiz Yenipazar Belediyesini geri alacağımızı ve Yenipazar’ın kaderini değiştireceğimizin sözünü veriyorum. Kadın elinin değdiği her işten güzel sonuçlar çıkar. Başta kadınlarımızla, teşkilatımızla ve bizlere gönülden destek veren vatandaşlarımızla kapı kapı gezecek, sıkmadık el bırakmayacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışının Yenipazar’a getirilmesini sağlayacağız. İş hayatı dolayısıyla uzun yıllar İtalya’da yaşayan ve Avrupa kent modelini ilke edinmiş biri olarak coğrafi konum itibariyle çok güzel bir yerde yer alan Yenipazar’ımızın gelişmesini, göç veren değil göç alan bir şehir olmasının mücadelesini vereceğiz. Kazanan Yenipazar olacak” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 31 Mart günü Yenipazar’ın diğer ilçelerden farklı olarak kadın belediye başkanına sahip olacağını söyledi. Tüzün “Bugün Yenipazar en güzel günlerinden birini yaşıyor. 31 Mart’tan itibaren kadın gücü Yenipazar’da birçok şeyi değiştirecek, şehir diğerlerine örnek olacaktır. Bu dönem CHP’de kadın aday sayısı giderek artacak ve şehirlerimizin yönetiminde kadının sesi daha gür çıkacaktır. Biz adayımız Gönül Kaya’ya yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Kadının gücüyle, Yenipazar kazanacak” dedi.

Törenin ardından CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Gönül Kaya ve CHP İlçe Yönetimi esnaf ve pazar ziyareti gerçekleştirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.