DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

CHP Yeni Yıla Çalışarak Girdi

CHP Yeni Yıla Çalışarak Girdi

CHP Bilecik İl Örgütü, İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet önderliğinde Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turanla birlikte yılbaşı gecesi hastalarla, yaşlılarla, gençlerle, polisle, askerle, işçilerle, itfaiyecilerle, memurlarla bir araya geldi.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi Fatma Tatar,İl Yönetimi ve İl Gençlik Kolları ile birlikte yılbaşını geç saatlere kadar çeşitli ziyaretlerle geçiren Karaahmet “Bizim için yılbaşı halkın sesine kulak verdiğimiz zaman, onları bir nebze de olsa mutlu edebildiğimiz zaman, yüzlerine bir tebessüm düşürebildiğimiz zaman anlamlıdır. Önemli olan yılbaşı değil toplumumuzun huzuru ve refahıdır. Bu gece Belediye Başkan adayımız Sn. Dr.Sungur Turan ve örgütümüzle birlikte öncelikle huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere tüm çalışanların yılbaşını beraberce kutladık. Yeni yılın mutluluk getirmesini diledik. Bu geceyi hastalarımızı, yaşlılarımızı ziyaret ederek geçirmek istedik. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu süreci hep birlikte yaşıyoruz.Bir gün iki gün değil her zaman halkımızın yanında olacağız.

2014 ÜLKEMİZİN BU MAKUS TALİHİNİN DEĞİŞİMİNİN BAŞLANGICI OLACAK
İktidar mensuplarının halkın alın terini hortumladığı bir süreci yaşıyoruz. Ve tüm bu yaşananlara rağmen adeta kör, sağır ve dilsiz olan bir yönetimle karşı karşıyayız. Bu nedenledir ki 2014 sadece yeni bir yıl değil ülkemizin bu makus talihinin değişiminin başlangıcı olacağı bir yıl, biz bu kirli düzene bu kirli siyasete Bilecik’ten dur diyeceğiz ve temizliğe Bilecik’ten başlayacağız. Bugün gelinen noktada yeni umutlarla başlayacak olan 2014 yılının öncelikle ülkemize huzur, refah ve sağduyu getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

DR. SUNGUR TURAN: “SORUNA ÇÖZÜM, ÇÖZÜME DESTEK OLMAK İÇİN HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ.”
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan ise toplum huzurunun sağlanacağı bir yıl olmasını dileyerek “Siyaset dürüstlüktür, şeffaflıktır, halkın sesine kulak vermektir. Değerli il başkanım, ilçe başkanım, kadın ve gençlik kollarımızla ve tüm örgütümüzle birlikte yerelde halkın iktidarını kurmak için çıktık yola. Bugün gece gündüz demeden vatandaşa destek için sokaklardayız, soruna çözüm, çözüme destek olmak için her zaman halkımızın yanında olacağız. Halkın söz sahibi olduğu, insanların ötekileştirilmediği bir belediyecilik anlayışı kuracağız. Bu kıvılcımın tüm ülkemize hayırlı olması temennisiyle tüm herkesin yeni yılını kutluyorum.”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.