DOLAR
32,6200
EURO
34,7840
ALTIN
2.419,16
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Bakıcı Personelin Yeni Yılını Kutladı

Bakıcı Personelin Yeni Yılını Kutladı

  Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI 2013 yılının son mesai gününde personel toplantısı düzenleyerek belediye personelinin yeni yılını kutladı.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan Personel toplantısında çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan V. BAKICI “daha nice yıllarda birlikte olmak dileğiyle yeni yılınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi. Başkan V. BAKICI konuşmasında personelle birlikte dolu dolu bir yıl geçirdiklerini ifade ederek “biz göreve geldiğimiz günden itibaren kendimize Ertuğrul Gazi’nin Osman Gazi’ye olan “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” nasihatini kural ilan ettik ve bu düşünce ile yola çıktık. Bu nedenle daha kapı girişinden başlayarak ilk başta güler yüz ve daha sonra da insanlarla olan ikili diyaloglarımızı gözden geçirerek tüm çalışmalarımızda insanlarla olan ikili diyaloglarımızı en üst seviyeye çıkarmaya çalıştık. Tüm personelimiz aşkla, şevkle ve aynı zamanda da gayretle büyük hizmetlerde bulundu. En alt kademeden en üst kademeye kadar tüm personelimize teşekkür ediyorum. Çünkü yapılan tüm hizmetler sizlerin sayesinde, vermiş olduğunuz emekler çerçevesinde gerçekleşti. Bizler tek vücut olarak çalıştığımız zaman başarılı olacağımızı, hep birlikte daha iyi imkânlara sahip olacağımızı biliyoruz.

Ben göreve geldiğimden itibaren önce Allah’a sonra sizlere güvendim. Bu gün güvenimizin boşa çıkmadığını görüyorum. Tabi ki hem sizlerin desteğiyle hem de halkımızın takdiri olduktan sonra Bozüyük’e hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Bu görev herkese nasip olmuyor” dedi.

Toplantı sırasında personele bir yıl boyunca yapılan faaliyetler hakkında görsel olarak bilgi verildi. Başkan V. BAKICI konuşmasının ardından personelle birlikte 2013 yılının anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.