DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Varan-2

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları Varan-2

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları alışılmışın dışında muhalefete devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kanalizasyonlarla ilgili önemli bir gerçeğe dikkat çeken CHP Bilecik İl Gençlik Kolları bu kez de tabiri caizse Hamsu Vadisi Projesini “fiyasko” diye nitelendirdi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Nereye harcandığı apaçık belli olan trilyonların hazin sonunu görmekteyiz. Kanalizasyonlarla başlayan görseller Hamsu Vadisi Gerçeği ile devam ediyor. Hamsu Vadisi Projesi’nin maliyeti (ihale bedeli) 1.430.000,00 TL’dir. buradan soruyoruz;
1- Hamsu Vadisi için 1.430.00,00 TL nereye harcandı? Görünen ile kağıt üstü birbirini karşılıyor mu?
2- Büyük bir görsel şov ile çıkışı yapılan, olağanüstü bir proje olarak yansıtılan Hamsu Vadisi, şu anda elektrik kabloları açıkta duran, direkler kırılmış atıl vaziyette tehlike arz eden, köprü tahtaları kırılmış ve insanlarımızın hayatını tehlikeye sokacak durumda olan, herhangi bir güvenlik tedbiri alınmayan atıl vaziyete düşürülen bu proje ile ilgili sayın başkanın görüşlerini ve açıklamalarını merakla bekliyoruz.
Sanıyoruz ki yeni görsel şovlar ile halkımızın gözünü boyama çalışmalarının yoğunluğundan bunu da atlamış olmalılar. Projenin üç etap olacağından bahsediyorlardı, 1.Etap böyleyse……Sayın başkanın diğer etaplarını merakla bekliyoruz.
Biz Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği olarak bazı gerçeklerin ortaya çıkmasında fayda görüyoruz.
Genciz, kanımız hızlı, dolayısıyla meraklıyız da…. ve  bizler siyasi kimliklerimizle değil Bilecik’te yaşayan gençler olarak, 1.430,00 TL’nin nereye harcandığını bilmek istiyoruz.
Uzun lafın kısası bizi izlemeye devam edin…..
CHP Bilecik Gençlik Kolları

CHP Bilecik İl Gençlik Kolları

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.