DOLAR
32,4088
EURO
34,7397
ALTIN
2.429,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayını Belirledi

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayını Belirledi

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinde yapılan Parti Meclisi toplantısında Bilecik belediye başkan adayını belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Yücel, Parti Meclisi toplantısında 6’sı büyükşehir, 15 il belediyesi, 189 ilçe ve 33 belde belediyesi olmak üzere toplam 243 seçim çevresinde belediye başkan adaylarının belirlendiğini ve belirlenen belediye başkan adaylarının 23’ünün kadın olduğuna dikkat çekerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde bir iddia ortaya koyduklarını ve kadının siyasetteki toplumdaki hayatın her alanındaki sorumluluklarını hayata geçirecek görevler alması, daha aktif olması ve eşit temsilin öncelikle CHP siyaseti ile birlikte tüm Türkiye’ye yayılması için bir irade ortaya koyacaklarını vadettiklerini ve bugün belediye başkan adayları belirlenirken bu hassasiyete dikkat ettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısında aday olarak belirlenen büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından, il belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

Yücel konuşmasına şöyle devam etti:

İl Belediye Başkan adaylarımıza geçecek olursak. Afyon belediye başkan adayımız ve Afyon Milletvekilimiz ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkan vekilimiz Sayın Burcu Köksal olarak belirlenmiştir. Afyon ilimize hayırlı uğurlu  olmasını diliyorum. Artvin Belediye Başkan Adayımız Sayın Bilgehan Erdem, Bilecik Belediye Başkan Adayımız Sayın Melek Mızrak Subaşı, Çankırı Belediye Başkan Adayımız Sayın İlhan Tekin, Giresun Belediye Başkan Adayımız Sayın Fuat Köse, Kırklareli Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu olarak Parti Meclisimizce adaylaşmışlardır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.