DOLAR
32,4323
EURO
34,4885
ALTIN
2.487,07
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUTLU DOĞUM

COŞKUSU

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaİnfaz Kurumunda Kurum Vaizi Ahmet ŞİMŞEK ve Kurum Öğretmeni Ramazan TOMATIR’ın organizasyonu ile kutlu doğum etkinliği düzenlendi .

Kutlu Doğum Etkinliğine Cumhuriyet Başsavcısı Kamil YAŞAR, Cumhuriyet Savcısı Murat AĞAOĞLU il Müftüsü Necati AKKUŞ Kurum Müdürü Mustafa ŞEN Kurum 2. Müdürleri Seyami TOPKAYA, Bayram YÜKSEK, İdare Memuru Emre TİROĞ Kurum Personelleri ve Hükümlü Tutuklular katıldı.

Kutlu Doğum Etkinliğine Din Görevlisi Sebahattin YILDIRIM’ın Kur’an tilevetiyle başladı. Ardından İl Müftüsü Necati AKKUŞ bir konuşma yaptı. Akkuş konuşmasında ” Her yıl Kutlu Doğum Haftasında özel bir konu belirlenmektedir. Bu seneki konu birlikte yaşama ahlakıdır. Biz insanlar birlikte yaşamak mecburiyetindeyiz, hepimiz din kardeşiyiz o yüzden kardeşçe yaşamalıyız” .Konuşmasını hükümlü ve tutuklulara günün anlam ve önemine uygun mesajlar ve hadislerden örnekler vererek konuşmasını tamamladı.

İl Müftüsü Necati AKKUŞ’un konuşmasının ardından, Kutlu Doğum Münasebetiyle Hükümlüler arasında yapılan Kur’ân-ı Kerîm’i güzel okuma , Siyer, Hadis ezberleme, Şiir ve Mektup Yazma alanlarında dereceye giren hükümlülere protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Ödül töreninden sonra Din Görevlileri Ertan AYDIN, İsmail ŞENOL, İsa GÖK ve Sebahattin YILDIRIM tarafından Mevlit ve İlahiler okundu. Kutlu Doğum Etkinliğine Ceza İnfaz Kurumu Vaizi Ahmet ŞİMŞEK’in yaptığı dua ile son buldu.

Kutlu Doğum Etkinliğinin sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Kamil YAŞAR teşekkür konuşması yaparak bu tür faaliyetlerin insanlar için bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini belirtti.

kolaj2 kolaj

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.