DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

BİLECİK BELEDİYESİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Şehrimizi, metropol şehirler başta olmak üzere birçok kent ile bağlayacak olan, Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaat çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul- Adapazarı çevre yolu İnbayırı mevkiinde betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak yapılan Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi tarafından yapılan şehirlerarası otobüs terminalinin, Medine Garı projesinden esinlenerek, yapıldığını kaydetti.

Osmanlı’nın kuruluş şehri Bilecik’te Osmanlı mimarisi ile bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Abdullah Ay, şunları söyledi:

”Otogarımızın hizmete girmesiyle birlikte Bilecik; İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi metropol şehirler başta olmak üzere tüm ülke ile bağlantısını sağlayacak. Bütün geniş alanıyla 50 bin metrekare olan ve 7 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan ve Bilecik için büyük bir yatırım niteliğinde olan şehirlerarası otobüs terminalinde, 30 tane iş yeri bulunacak. Bilecik Şehirlerarası Otogar Binası yaklaşık 4 bin 900 metrekare oturum alanı ve 6 bin 900 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu kapalı alanda bilet satış ofisleri, bekleme salonları, kafeleri, dükkanları, seyir terası, satış kioskları, bilet satış holü, bebek bakım ve emzirme odası, personel dinlenme, revir, bay-bayan mescit, idari ofisleri, toplantı ve seminer salonu, zabıta ve güvenlik ofisi, emanet ofisi ve teknik atölyeleri, ATM noktaları, engelli tuvaletleri, açık alanında ise gelen-giden otobüs peronları, ilçe minibüs peronları, taksi ve otobüs durakları, otobüs bakım ve bekleme alanları ve açık otoparkı her ihtiyacı cevaplayacak bir terminal olacak.

ABDULLAH AY: OTOGAR İNŞAATINDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA VAR

Otogar inşaatında hummalı bir çalışmanın olduğuna dikkat çeken Abdullah Ay, sözlerini şöyle tamamladı:

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni aslında bizler 05.05.2015 Saat:17:00’de açmayı planlamıştık ancak, bu yıl kış şartlarının çalışmaya izin vermemesi nedeniyle otogarımızın tamamlanmasında bir iki aylık bir gecikme olacak. Diğer yandan, otogarımızın şehrimiz ile olacak bağlantıları üzerine de çalışma ve projeler gerçekleştiriyoruz. Terminal alanımızda şu an birden çok alanda hummalı bir çalışma var. Ekipler, birden fazla noktada aynı anda çalışıyor. Proje tamamlandığında şehrimizin ulaşımında büyük bir adım atılmış olacak.” dedi.

medine garı 2 7 8 17

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.