DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce’den Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Osmaneli ilçesinde incelemede bulundu.
Bakan Güllüce’nin, Osmaneli Belediye Başkanlığı ziyaretine, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve diğer yetkililer katıldı.
Önceki gün Bursa’da ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Güllüce, “Bakanlığımızla kurumlar arasındaki ilişkileri ve kentsel dönüşüm konusunda neler yapılması gerektiği konusunda bazı belediyelerin çalışmalarını inceledik. Belediyelerin derdiyle ilgilenmek istiyoruz. Bakanlığımız, malum direkt belediyelere bağlı bir bakanlık. Osmaneli Belediye Başkanımıza ‘hayırlı olsun’ diyememiştik. Hem hayırlı olsun diyoruz hem de çalışmalar hakkında bilgi alacağız. Başkanıma başarılar diliyorum” dedi.
Osmaneli Belediye Başkanı Şahin de belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, ziyaret anısına Bakan Güllücü’ye tarihi Osmaneli konaklarının resimlerinin bulunduğu tablo hediye etti.

Rüstem Paşa Camisi’nde öğle namazı kılınan öğlen namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüce son günlerde Türkiye’de yaşanan olaylar hakkında şu ifadeleri kullandı, “3-5 fesat ülkenin bu ülkeyi karıştırmaya kalkmasını biz yeni görmüyoruz ki, bin yıldır bu topraklarda kalmanın mücadelesini veriyoruz ve bu ülke bugünki günlerde bunlarla uğraşmışsa bugün on kere uğraşır. Burada Kurtuluş Savaşı’nı verirken biz, süngümüzü bileyecek taşımız yokmuş, şimdi uçak yapmaya yeltenmişiz. Savaş gemisi yapan, hızlı tren yapan bir ülkeyiz. Bizi karıştırmaya falan kalkmasınlar, bu ülkeyle başa çıkamazlar, bu millet büyük bir millettir. Biz bu milletin ekmeğini büyüteceğiz. Bu milletin ekmeğini küçültmekle uğraşmasınlar”.

Cami çıkışında vatandaşlarla sonbet eden Güllüce daha sonra Necla Hanım konağında da bir süre dinlendi. Güllüce’nin çocuklara gösterdiği yakınlık ise gözlerden kaçmadı.

2 3 4 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.