DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“ÇEVRE İNSANLIK İÇİN ÖNEMLİ BİR YAŞAMSAL ÖNEME SAHİPTİR”

“ÇEVRE İNSANLIK İÇİN ÖNEMLİ BİR YAŞAMSAL ÖNEME SAHİPTİR”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Bakıcı mesajında çevrenin insanlık için yaşamsal bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Başkan Bakıcı mesajında “Çevre, tüm insanlık için yaşamsal öneme sahiptir. İnsanlığın ortak meselesi olan çevreyi koruma görevi; bireylerin şahsi ve toplumsal bir görevidir. Sanayileşmenin, küresel ısınmanın ve nüfus artışının hızla ilerlediği dünyamızda çevreye karşı duyarlı olmak hepimizin görevidir. Doğanın güzelliklerini korumak ve çevre kirliliğini önlemek tüm insanlığın ortak vazifesidir. Sağlıklı çevre ve sağlıklı toplum olmadıktan sonra ekonomik zenginliğin hiçbir önemi yoktur. Dünyadaki hiçbir zenginlik, bir nefes sıhhatten daha değerli değildir. Ülkemiz yer şekilleri, dağları, akarsuları ile ormanın bozkıra, bozkırın denize yakınlığıyla olağanüstü, yeryüzünde başka bir yerde görülmeyen bir çevre çeşitliliğine sahiptir. Bu doğal zenginliklerimizi kirlenmeden korumak ve gelecek kuşaklara aldığımızdan daha iyi bir şekilde devretmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ‘Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, sağlıklı bir gelecek, temiz bir çevre ve mutlu günler diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.