DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ÇARŞI MAHALLE’DE ORTAK İFTAR COŞKUSU

ÇARŞI MAHALLE’DE ORTAK İFTAR COŞKUSU

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Çarşı Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğinde Başkan BAKICI ve mahalle sakinleri aynı sofrada oruçlarını açarak dua etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle İftarları programının Çarşı Mahalle İftarı Göçmen Camii yanında yapıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde komşular bir araya gelerek hep birlikte oruç açmanın hazzını yaşadılar. Ramazanın güzelliklerini yaşatmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla, özenle hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Gurubu Kur’an-ı Kerim okuyarak birbirinden güzel ilahileri mahalle sakinleri için seslendirdiler.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın eşi Emine BAKICI ile birlikte katıldığı iftar yemeğine Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri YAZ, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalleliler katıldı. İftar öncesinde bütün masaları tek tek dolaşan Başkan BAKICI vatandaşlarla görüşerek hayırlı Ramazanlar diledi. Ezanın okunması ve ramazan topunun patlaması ile birlikte orucunu açan Başkan BAKICI iftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yaptı. Başkan BAKICI; “Ramazanın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun” diyerek başladığı konuşmasında “ biz öyle büyük bir aileyiz ki evleri tek tek gezsek birçok sofraya yetişemeyeceğimiz muhakkak. Bu sofralar hepimizin ortak sofrası oluyor ve yemek yediğimiz bu sofralara katılımlarınızla bizleri gerçekten çok mutlu ediyorsunuz” dedi. Konuşmasının devamında Çarşı Mahalle’ye yapılması planlanan projeleri anlatan Başkan BAKICI Kentsel dönüşüm projesi, yeni yapılacak mahalle konağı ve Nurettin Sayar Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan BAKICI konuşmasının bitiminde çocuklara pamuk şeker dağıttı. İftar programının ardından çat kapı ev ziyaretlerine devam eden Başkan BAKICI 3 aileye misafir oldu. Gece boyunca gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde ev sahipleriyle sohbet eden Başkan BAKICI onların istek ve taleplerini dinledi.

Çarşı Mahalle’de yapılan iftar programının ardından devam edecek olan Mahalle İftarları programları; 14 Haziran 2017 Çarşamba günü Tekke Mahalle Söğüt Caddesi’nde, 15 Haziran 2017 Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi Mahalle Konağı yanında, 16 Haziran 2017 Cuma günü Yediler Mahallesi’nde Zafer İlkokulu bahçesinde, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü Yeni Mahalle’de Şeyh Şamil Parkı yanında, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü Yeşilkent Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatro alanında, 20 Haziran 2017 Salı günü 4 Eylül Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Parkı yanında ve 22 Haziran 2017 Perşembe günü Yeni TOKİ’lerde TOKİ Meydanı’nda yapılacak.

Ayrıca Kasımpaşa Mahallesi’nde Aşevi arkasında Köteşliler Caddesi’nde kurulan Belediye İftar Çadırı da hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.