DOLAR
32,2757
EURO
35,1528
ALTIN
2.276,15
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C

”BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARINA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ”

Bilecik Şelale Cafe’de yapılan Kahvaltı programına Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Merkez İlçe başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve Parti Teşkilatı Katıldı.

SEÇİMİN TEK KAZANANI TÜRK MİLLETİ
Toplantıda 1 Kasım seçim zaferinde emeği geçen herkese teşekkür edilirken, seçimin kaybedenin olmadığı, tek kazananın Türk milleti olduğu vurgulandı.

BİLECİK ÜLKE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE
Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, “Çok şükür ki Türkiye 2 Kasım sabahı itibariyle önünü gören, huzurlu, barış içerisinde bir güne uyanmıştır, bütün vatandaşlarımız kazanmıştır ve bu milletimizin zaferidir. 1 Kasım seçimleri, ülke genelinde % 85’in, ilimizde de %90’nın üzerinde katılım oranıyla gerçekleşmiş olup böyle yüksek bir katılım oranıyla huzur içinde sağlıklı seçimler yapabilmesini Türkiye’nin en büyük kazanımlarından biri olarak gördüğümüzü belirtmek isterim” dedi.

AK PARTİ GÜCÜNÜ KORUYAN BİR PARTİ OLMUŞTUR
Seçim sonuçları, hem demokrasi tarihimiz hem de dünya siyasi tarihi açısından açık bir zaferdir. Genelde iktidar partileri iktidarda zayıflarlar, oy kaybederler, muhalefet partileri güçlenirler, fakat AK Parti dünya tarihinde istisnai bir şekilde iktidardayken gücünü koruyan, gücünü artıran bir parti olmuştur.

BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARINA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ
Bayrak, “Milletle kurduğumuz ilişki bakımından daha büyük bir tevazuyla, daha çok çalışarak, her kesimle daha eşitlikçi, daha özgürlükçü ilişkiler kurarak, Türkiye’nin toplumsal barışını her zaman en yüksekte tutmaya çalışarak, reformları kesintisiz bir biçimde devam ettirerek ve  en önemli şeyin birlik, beraberlik, dirlik içerisinde Bilecik’imiz ve ülkemiz için 2023 hedeflerine ulaşmak olduğunun bilincinde olarak önümüzdeki siyasi süreci sürdüreceğiz, Bu vesileyle bizlere 1 Kasım zaferini yaşatan bütün gönül dostlarına teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

 

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA KAVUŞACAĞIZ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “1 Kasım seçimlerinin kaybedenin olmadığı tek kazanın Türk milleti olduğunu vurgulayan Yağcı, “Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetimizin 100. Yılına kavuşacağız” dedi. Seçim döneminde emeği geçen herkese teşekkür eden Yağcı ayrıca “Bilecik’te huzurlu ve güvenli bir şekilde seçime gitmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bilecik’e yakışır bir seçim atlattık. Ayrıca bu atmosfere katkı sağlayan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’e de teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

AK PARTİ TOPLUMUN ÇİMENTOSUDUR

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, “Şuan itibari ile kesin sonuçlar açıklanmadı ama kesine yakın tabloların veya YSK öncesi tablolar netleşmiş oldu. Bu tablolara baktığımız zaman 3 ilin dışında Türkiye’nin bütün vilayetlerinde Milletvekili’ne sahip olması, her kesimden destek alıyor olması bu toplumsal meşruiyeti de göz önüne getiriyor. Bu da AK Parti’nin toplumun çimentosu, siyasetin merkezi olduğu anlamına geliyor. Bundan dolayı da bize destek veren tüm hemşehrilerimize ve Aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

akparti4 akparti1 akparti2 akparti3

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.