DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İÇ KONTROL VE İÇ DENETİMİN ÖNEMİNİN FARKINDA MIYIZ ?

İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM PANELİ

İÇ KONTROL VE İÇ DENETİMİN ÖNEMİNİN FARKINDA MIYIZ ?

Küresel rekabet içinde sürekli büyüme ve gelişmeyi hedefleyen şirketlerin, kontrol, denetim ve risk yönetimine öncelik verdiği görülmektedir. Hem mevcut varlıklarına, hem de gelecekteki büyümelerine yönelik riskleri en etkili ve verimli şekilde yönetmek, uzun vadede yüksek performans sergilemek için şirket içi kontrollerin yeterliliği ve denetlenebilir olması şirketlerin önceliğini oluşturmaktadır.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Türkiye İç Denetim Enstitüsü, Yönetim ve Denetim Kulübü işbirliği ile “İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM” Paneli 7 Kasım 2015 Cumartesi günü saat14.00’da Oda binasında düzenlenecektir.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu başkanlığında düzenlenecek panelde; Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı, TİDE Onursal Kurucu Başkanı Ali Kamil Uzun “İÇ DENETİM HAKKINDA SORULMASI GEREKEN 10 SORU”, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Selahattin Karabınar “FARKEDİLMEYEN YÖNETSEL ARAÇ OLARAK İÇ KONTROL” ve Yeminli Mali Müşavir Münir Şahin “İÇ DENETİM VE İÇ KONTROLÜN İŞLETMELERDE VERGİ VE KARLILIĞA ETKİSİ” konu başlıklarında sunumlarını gerçekleştireceklerdir.

İç Kontrol ve İç Denetim Paneli’ne katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 16.00’ya kadar Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur. Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Kayıt Yaptırmak İçin; 0 228 216 00 11 – 12 (Dahili: 100) / Yasemin KAPUKAYA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.