DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BUTEM PROJESİNE BİR DESTEK DE BAKANDAN GELDİ

BUTEM PROJESİNE BİR DESTEK DE BAKANDAN GELDİ

 

İlimizdeki güzel temasları kapsamında Belediye Başkanımız Nihat Can’ı ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilecik Belediyesi Bilgi Evi’nin iç tefrişatı konularında gerekli destekleri vereceklerini kaydetti.

Bilecik Belediyesi tarafından 2017 yılında yapım çalışmaları devam eden ve iç tefrişatına ilişkin çalışmaları devam eden Bilgi Evi için Bakanımız Ziya Selçuk’tan destek geldi.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekilimiz Selim Yağcı  ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bakan Ziya Selçuk ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

Bakanımıza Bilecik Belediyesi’nin eğitime ilişkin projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bakan Selçuk’tan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için destek talebinde bulundu.

Bakanımız Ziya Selçuk ise Bilecik’teki eğitime ilişkin yapılan güzel çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi tarafından Bilgi Evi kapsamında hazırlanan Bilim ve Uzay Teknolojileri projesini de beğeni ile karşılayan Bakanımız Ziya Selçuk’tan destek sözü geldi.

Her zaman eğitime ve çocuklarımıza yönelik çalışmalara katkı vermeye çalıştıklarını ifade eden Bakan Ziya Selçuk, Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için yapılması gereken iç donanım çalışmaları için yapabilecekleri katkıyı vereceklerini söyledi.

BİLECİK BELEDİYESİ BİLGİ EVİ

Bilecik Belediyesi tarafından 2017 yılında tamamlanan ve aynı zamanda Bilim ve Uzay Teknolojileri (BUTEM) projesi ile 4 milyon TL hibe desteği alan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi, iç dizaynı tamamlandıktan sonra çocuklarımızın hizmetine girecek.

Bilecik’teki eğitime ilişkin büyük işlevler görecek olan Bilgi Evi ve Bilim ve Uzay Teknolojileri (BUTEM) kapsamında çocuklarımız; Planetaryum,  Gök BilimiAtölyeleri, Matematik Atölyeleri,  Tarihten Günümüze Teknoloji Müzesi, Robotik ve Yazılım  çalışma alanları, Yazılım ve Tasarım Atölyeleri (Simülasyon Eğitimleri) Biyoloji, Ekoloji,Kimya Laboratuvarları ve Etkinlikleri, TÜBİTAK Atölyesi ve Etkinlikleri, Sergi Alanları, Online Akademi, Seminer ve Konferans  Etkinlikleri ile Etüt Merkezi– Bilgievi veBilim Fuarlarının düzenleneceği alanlarda vakit geçirecek.

            5 kat şeklinde inşaa edilen Bilgi Evinde başta dez avantajlı gruptaki insanımız olmak üzere okul öncesi, ilk okul, orta okul ve lise ile üniversite öğrencilerine hizmet verebilecek kapasitede gerçekleştirilecek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.