DOLAR
32,5630
EURO
34,8846
ALTIN
2.431,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN CAN’IN İLİMİZ İÇİN 2 OKUL TALEBİNE BAKANIMIZDAN MÜJDELİ HABER

BAŞKAN CAN’IN İLİMİZ İÇİN 2 OKUL TALEBİNE BAKANIMIZDAN MÜJDELİ HABER

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizdeki temasları kapsamında Bilecik Belediye Başkanlığını ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’tan, Ertuğrulgazi Mahalesi ve Bahçelievler Mahallesi’nin okul talebinde bulundu.

İlimizi ziyaret eden devlet ve hükümet büyüklerimizden Bilecik’in birçok alanına ilişkin güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Bilecik’teki temasları kapsamında Belediye Başkanımız Nihat Can’ı makamında ziyaret eden Milli Eğitim bakanımız Ziya Selçuk’tan ilimiz için güzel bir haber geldi.

Belediye Başkanı Nihat Can ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bakanımız Ziya Selçuk ve beraberindeki konuklara teşekkür etti.

BAŞKAN CAN:

‘’YAPILACAK OKUL BAHÇELİEVLER VE HÜRRİYET MAHALLESİNE BÜYÜK HİZMET YAPACAK’’

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bakanımıza bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te 16 bir nüfusa sahip Bahçelievler  Mahallesi’nin okul talebini Bakanımız Ziya Selçuk’a iletti.

Yapılacak okulun Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi ile Ertuğrulgazi Mahallesi için büyük işlevler göreceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, katkıları dolayısıyla Bakanımıza teşekkür etti.

Bakanımız Ziya Selçuk ise Ecdat yarı Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Eğitim ve çocuklarımız için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydeden Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ise Bilecik’teki okul talebi yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can da Bakanımızın güzel haberi dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek Bakanımız Ziya Selçuk’a tekrar teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.