DOLAR
32,4796
EURO
34,8400
ALTIN
2.451,45
BIST
9.870,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bozüyük’ten Kısa Kısa

Avcılar Bozüyük’te Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından düzenlenen atıcılık yarışmasına katıldı.

Bozüyük Poligon alanında pek çok ilden yarışmaya katılarak bir araya gelen avcılar, düzenlenen atıcılık yarışmasında hünerlerini sergilediler.  Alana gelerek, avcılar ile bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekilere, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu eşlik ederken, yarışmaya katılan avcılara başarılar dilediler.  Program sonunda Bozüyük Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nurettin Oydu ile Avcılar Kulübü Başkanı Nadir Koparan, sağlamış olduğu desteklerden dolayı Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederek, plaket ve tüfek hediye ettiler.

Başkan Bakkalcıoğlu, Bozüyük Avcılık ve Atıcılık Kulübü etkinliğinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeşilkent’e gençler için bisiklet parkuru

Bozüyük Belediyesi tarafından gençlere yönelik olarak hazırlanan bisiklet parkuru yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Yeşilkent Mahallesi Sentetik Futbol Sahası yanında bulunan bölgede gençlerin yoğun talebi üzerine bisiklet parkuru yapım çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilk olarak zemin düzenlemesi yapılarak engebeler oluşturuldu. Bisiklet parkuru çalışmalarını yakından takip eden gençler yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Bozüyük Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ettiler. Gençler ayrıca büyük bir heyecanla parkuru test ettiler.

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu Köy Şenliklerine Katıldı

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte 5 ayrı köyde düzenlenen mevlid programı ve köy şenliklerine katıldı.

Başkan Yardımcısı Şahinoğlu  beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri  Tuncay Sapan ve Sezai İnci, İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Elmas ve Osman Çetin ile birlikte Akçapınar Köyü, Çamyayla Köyü, Aşağıarmutlu Köyü, Dombayçayırı Köyü ve Yeni Dodurga Köyü’nde düzenlenen mevlid programları ve köy şenliklerine katıldı. Köylerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Yardımcısı Şahinoğlu ve beraberindekiler köy sakinleri ile bol bol sohbet ettiler. Başkan Yardımcısı Şahinoğlu ve beraberindekiler şenlikleri düzenleyen Akçapınar Köyü Muhtarı İsmail Kılıç, Çamyayla Köyü Muhtarı İbrahim Yılmaz, Aşağıarmutlu Köyü Muhtarı İbrahim Yalnız, Dombayçayırı Köy Şenliği Dernek Başkanı Recep Çetin ve Yeni Dodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle’ye cemiyetlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.