DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bayırköy Belediyesi 5. Geleneksel Bahar ve Gençlik Şöleni

Bayırköy Belediyesi 5. Geleneksel Bahar ve Gençlik Şöleni’nde vatandaşlar ve gençler doyasıya eğlendi.

Bilecik’in merkeze bağlı Bayırköy beldesinde bu yıl 5.’si düzenlenen Bahar ve Gençlik Şölenine vatandaşlar ve gençler büyük ilgi gösterdi.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, bir önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, AK Parti Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Meydanında Mehter Takımı ve Halk Oyunları gösterisi ilgiyle izlenirken, çocuklar da oyun gruplarında eğlendi. Gösterilerin ardından vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Akşam 20.30’da Süheyl-Beyhzat Uygur Kardeşler ve Öykü Gürman Bayırköy Belediyesi Yüzme Havuzunda sahne aldı.

Süheyl-Behzat Uygur Kardeşler’in vatandaşların katılımıyla düzenlediği yarışma kahkahalarla izlendi.

Ardından sahne alan pop ve flamenco şarkıcısı Öykü Gürman performansıyla izleyenleri büyüledi. Gençler Gürman’ın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Mehteran, Süheyl- Beyhzat Uygur Kardeşler ve Öykü Gürman’ın sahne aldığı programı Bayırköy başta olmak üzere birçok hemşehrimiz büyük bir coşku ve ilgiyle izledi. Başta Bayırköy Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yaman olmak üzere emeği geçen tüm sanatçılarımıza ve Bayırköy Belediyesi ailesine hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Programın sonunda Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman sahneye gelerek, Öykü Gürman’a çiçek ve anı tabağı takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.