DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’TE MUHTEŞEM MÜZİK ZİYAFETİ

Bozüyük Kent Konseyi tarafından Bozüyük Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen  “Bozüyük’lü Solistler Sizler İçin Söylüyor” adlı konser programı yoğun ilgi gördü.

Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve çok sayıda müzik sever katıldı. Bozüyük Kent Konseyi Kültür Sanat Grup Başkanı Ahmet ÖZEN tarafından koordine edilen konserde Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuar bölümünün orkestra üyelerinin eşliğinde yıllardır Bozüyük’te müzikle uğraşan ve müziğe gönül vermiş isimler, solo performansları ile hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 2 buçuk saat süren muhteşem müzik ziyafetinin sonunda müzik ekibi salonda bulunan seyirciler tarafından uzun süre alkış aldı. Programın bir diğer sürprizi ise Bozüyük Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından sergilenen muhteşem folklor gösterisi oldu. Küçük yaşlarına rağmen sahnedeki profesyonellikleri ve sevimlilikleri ile seyirciyi büyüleyen halk oyunları ekibi gösterisi sonunda salonda bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Unutulmaz performanslar ve muhteşem gösterilerin ardından sona eren program sonunda Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, konsere katılan tüm müzisyenlere gecenin bir hatırası olarak plaket takdim ederken, “Geçmişten günümüze unutulmaz şarkıların seslendirildiği bu güzel akşamda performansları ile bizlere unutulmaz bir akşam yaşatan tüm müzisyen arkadaşlarıma ve bu konser fikrini oluşturarak bizlere bu müzik ziyafetini koordine eden Ahmet ÖZEN kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

MYS_4323 MYS_4294 MYS_4252

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.