DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BOZÜYÜK’TE BAYRAMLAŞMA

BOZÜYÜK’TE BAYRAMLAŞMA

Bozüyük’te düzenlenen bayramlaşma programları Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’in katılımları ile gerçekleştirilirken Milletvekili ELDEMİR ilk olarak Bozüyük’te AK Parti İlçe Teşkilatı binasında yapılan bayramlaşma programına katıldı ve partililerle bayramlaştı.

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, 22,23 ve 24. Dönem AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve partililer katıldı. Burada yapılan bayramlaşmanın ardından Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programı yapıldı. Buradaki programa da AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, 22,23 ve 23. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ, Kaymakam Hasan YAMAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat GÜNHAN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin programa katılanlarla tek tek bayramlaştığı programın sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan YAMAN herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı. Belediye Düğün Salonu’ndaki bayramlaşma programı Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ikramların ardından dua edilmesiyle sona erdi.

Buradaki programın ardından ise Kaymakam Hasan YAMAN ve beraberindeki; Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat GÜNHAN ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukları ziyaret ederek onların da bayramlarını kutladılar ve çeşitli hediyeler verdiler.

Ardından son olarak Kaymakam Hasan YAMAN ve Başkan BAKICI, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. GÜNHAN ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı CAN, Şehit Mahmut EKİNAY’ın ailesini ziyaret etti. Burada bir süre şehit ailesi ile sohbet eden Kaymakam YAMAN ve beraberindekiler şehitlerimizin önemine ve dinimizin şehitlerimize verdiği öneme değinerek, şehit ailelerinin de şehitlerimizin bizlere birer emaneti olduklarını vurguladılar. Kaymakam YAMAN ve beraberindekiler ayrıca şehit ailesinin bayramlarını kutlayarak her zaman yanlarında olduklarını belirttiler ve çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.