DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

BOZÜYÜK’TE 23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ COŞKU İLE DEVAM EDİYOR

BOZÜYÜK’TE 23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ COŞKU İLE DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi 4. Çocuk Festivali, Festivalin ikinci gününde yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla devam ediyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her çocuğun büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi için özen gösterdiği önemli bir etkinlik olan 4. Çocuk Festivalinde çocuklar bayramlarını neşe içerisinde kutluyor. Festivalin 2. gününde Cumhuriyet Meydanında yapılması planlanan gösteriler hava muhalefeti nedeniyle Sarar Avm’de yapılırken programda İçköy İlkokulu Sev Kardeşim ve Bir Başkadır Benim Memleketim gösterileri, Metristepe İlkokulu Potpori, Mavili Mavili Mor Çiçek ve Halkalı Dans Gösterisi, Kandilli İlkokulu Zumba Dans Gösterisi ve Modern Halk Dansları Gösterisi, Muratdere İlkokulu Çayda Çıra, Zafer İlkokulu Gummy Bear müzikli oyun ve Türkiyem Bir Başkadır Benim Memleketim adlı gösterisi, Atatürk İlkokulu Hoşgelişler Ola ve Bir Resim Yap Çocuğum adlı gösteriler ile Vilayetler Hizmetler Birliği Anaokulunun okul programı yer aldı. Minikler günlerdir bayram için özenle hazırladıkları birbirinden güzel dans gösterilerini aileleri için sundular. Neşe içerisinde gösterilere katılan minikler bayramlarını festival coşkusu ile doya doya yaşadılar. Festival alanında ayrıca minik ziyaretçilere pamuk şeker ikramı yapıldı.
Programa Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay BOZDOĞAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Gösterilerini başarı ile sunan minikler programın sonunda Başkan BAKICI ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Festivalin 3. Günü ise Cumhuriyet Meydanında saat 14:00’te okul etkinlikleri ile başlayacak program Halk Oyunları Yarışması ile devam edecek. Şenliklerin 4. ve 5. Günü olan 23-24 Nisan Cumartesi ve Pazar gününde ise çocuklar Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak şişme oyun gurupları ile eğlenecekler. Ayrıca Metristepe Kültür Merkezinde çocuklara yönelik olarak hazırlanan ‘Haylaz İbiş’ adlı tiyatro oyununun gösterimi yapılacak.
Yapılacak tüm etkinlikler Bozüyük Belediyesinin çocuklara bayram armağanı ve tamamıyla ücretsiz olarak düzenlenirken etkinliklere katılan tüm çocukların doyasıya eğlenmesi hedefleniyor.
23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 12

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 1

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 3

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 4

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 6

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 7

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 8

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 9

23 Nisan 4. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.