DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
ALTIN
2.437,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

”TARAFTARIMIZLA DAHA GÜÇLÜYÜZ”

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT:
”PLAY OFF KARŞILAŞMALARINDA DA TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, sezon ve katılacakları Play Off karşılaşmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Taraftarımızın desteğiyle yakaladığımız başarıyı Play Off’da da sürdürmek istiyoruz. Onun için Play Off karşılaşmalarında da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Karabulut, açıklamasında sezonu başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
”Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi F grubunda çok kritik karşılaşmada geçtiğimiz hafta Karesi Belediyesi’ne mağlup olduk kendi evimizde. Aslında bizim için üzücü bir mağlubiyetti ama o mağlubiyet dahi olsa grubumuzu 2. sırada tamamlamayı başardık. Bu iyi karşılaşmalar sonrasında Play Off’a kalmayı hakettik. Play Off müsabakaları başlıyor bu hafta sonu itibariyle. Sezon başında koyduğumuz hedefler içerisinde bu play off maçlarını izlettirmek vardı. En azından bunu başardığımız için mutluyuz. Yarın buradan hareket edeceğiz, Allah nasip kısmet ederse İzmir’e. Yarın akşam İzmir’de konakladıktan sonra, Cumartesi günü İzmir Üniversitesiyle oynayacağız. Cumartesi günü saat: 17:00’de. Cumartesi günü bu kritik karşılaşmada 3 maç üzerinden oynanacak. Bu üç maçta 2 galibiyet alan takım, Play Off’ta rakibini eleyecek. Rakibimiz İzmir Üniversitesi. Kuvvetli ve iyi bir rakip. Onları da izledik, takip ettik. Onlar da ciddi bakıyor olaya. Burada saha avantajımız var. Saha avantajımız şöyle. İlk maçı İzmir’de oynuyoruz. Ondan sonraki 2 maçımızı, Bilecik’te oynayacağız.
”TARAFTARIMIZLA DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Taraftarın karşılaşmalara olan katkısına değinen Karabulut konuşmasını şöyle sürdürdü:
”Cumartesi günkü maçı kazanmak istiyoruz İzmir’de. 1 – 0 öne geçmek istiyoruz. Öyle olursa büyük bir avantaj sağlamış oluruz. Ama o karşılaşmanın sonucu ne olur bilmiyorum. İnşaallah iyi bir basketbol oynar, mücadele eder ve kazanırız. Ardından önümüzdeki hafta Salı günü saat: 18:30′ da Bilecik’te ağırlayacağız İzmir Üniversitesi’ni. Çok güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. İzmir’den galibiyetle dönersek, yani o maçı kazandığımızda Play Off’ta bir tur atlamış olacağız. Eğer İzmir’de kazanamazsak, 1-1 yapmış olacağız. Eğer seri 1-1’e gelirse, 3. maçı da Perşembe akşamı saat: 19:00’da oynayacağız. Yani şöyle söyleyebilirim. Bilecik’teki sporseverlere, basketbol severlere ve değerli halkımıza, Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı olarak, çok güzel karşılaşmalar oynadık sezon başından beri. Artık sezonun sonu geldi. Onlara çok güzel maçlar izlettik. Çoğu maçta galip geldik. Çok nadir 1, 2 hafta mağlup olduk. Sonuç ne olursa olsun hedefimizi gerçekleştirdik, Play Off’a kadar geldik.”
KARŞILAŞMALARA TARAFTARIMIZI DAVET EDİYORUM”
Yapacakları karşılaşmalara taraftarı davet eden Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:
”Önümüzdeki bu kritik karşılaşmada, Salı akşamı, bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta salon gerçekten mükemmeldi. Bize destek verdiler. Her zaman onlara ihtiyacımız var ve onları yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Şu mesajı vermek istiyorum. İnşallah İzmir’den galibiyetle döneriz. Eğer galibiyetle dönemezsek bile Salı günü, taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini almalarını rica ediyorum. Bizlere destek versinler. Onlarla daha güçlü daha kuvvetli oluyoruz. İnşallah Play Off’larda bizleri yalnız bırakmazlar” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.