DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BOZÜYÜK ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU MİTHAT KÖRLER İLE YAŞADI

BOZÜYÜK ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU MİTHAT KÖRLER İLE YAŞADI

Bozüyük Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mithat KÖRLER konseri büyük ilgi gördü.

Bozüyük Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser soğuk havaya rağmen Bozüyüklü vatandaşlar büyük ilgi görürken,Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Bozüyüklü 30 Ağustos zafer bayramı coşkusunu Mithat Körler ile birlikte yaşadı. Düzenlenen konsere, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve Ailesi, Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat GÜNHAN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, 22. dönem Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin POYRAZ, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER,Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve zafer coşkusunu yaşayan binlerce vatandaş katıldı.

Düzenlenen Zafer Bayramı konserinin başlaması ile birlikte alanda bulunan vatandaşlar, ünlü sanatçı Mithat KÖRLER tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar ile eğlenirken, etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, ” Türk tarihimizde bazı savaşlar vardır ki tarihe altın harflerle yazılmıştır.Bu savaşların en önemlilerinden olan, 1071 Malazgirt savaşında,1299 yılında Osmanlı’nın ve Bilecik’in kuruluşu olan tarihteki savaşlarda,1453 İstanbul’un fethinde ve akabinde yine bu asil kanı taşıyan ordumuz ile zafere kavuştuğumuz 1922 yılındaki savaşlarda vatanı için şehit düşmüş Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Gazi Mustafa kemal ATATÜRK’ün muhteşem savaş strateji ile düşmanı bu topraklardan ebediyen attığı zaferin yıl dönümünde sizlerle birlikte olmak bizler için büyük bir mutluluktur,bugün rahatça bu topraklarda yaşıyorsak bunu canı pahasına vatanını korumuş şehitlerimize ve bugün de bizleri ve ülkemizi koruyan güvenlik güçlerimize borçluyuz. Bizler için asıl önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Nice programlarımızı sizlerle birlikte yapmak dileği ile hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun diyor ve Tüm Müslüman kardeşlerimizin önümüzdeki Kurban Bayramınızı kutluyorum.Sözlerime burada son verirken, bu etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği olan 54. dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Bahattin ŞEKER’e ve bu akşamda alanımızı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi. Konuşmasının ardından Usta Sanatçı Mithat KÖRLER’e plaket ve çiçek takdim eden Başkan BAKICI sahneyi usta sanatçıya bıraktı.

Söylediği birbirinden güzel şarkılar ile alanda bulunanları bazen hüzünlendiren bazen ise eğlendiren Mithat KÖRLER, sık sık sahneden inerek şarkılarını vatandaşlar ile birlikte söyledi. Muhteşem bir konserin gerçekleştiği etkinlikte Belediye Başkanı Fatih BAKICI sanatçı Mithat KÖRLER ile birlikte şarkı söylerken, alanda bulunan vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Son derece sıcak ve güzel görüntülerin ortaya çıktığı konser yaklaşık olarak 2 buçuk saat sürerken, konser sonunda çalınan oyun havaları ile Bozüyüklüler zaferin yıl dönümünde coşkulu ve muhteşem bir akşam yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.