DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bozüyük TSO, Bilecik Milletvekili Eldemir’i ziyaret etti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Ankara’da Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Eldemir: “Artık seçilmiş tüm arkadaşlarımız ile ortak çalışma zamanıdır”

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Orhan Karalı, Meclis Başkan Yardımcısı Garip Öge, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, A.Murat Köftecioğlu, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Milletvekili Halil Eldemir’i makamında  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,  Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e bölgenin ticaret ve sanayisi, eğitim ve ekonomisini ilgilendiren arz dosyalarını sundu.

Yapılan görüşmeler sırasında Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir odanın yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçim döneminin sona erdiğini, “artık Milletin teveccühü ile seçilmiş tüm arkadaşlarımız ile ortak çalışma zamanıdır” dedi.

Eldemir: “Bozüyük’ün sorunlarını yakından takip ediyoruz”

Eldemir ise, Bozüyük’ün sorunlarını yakından takip ettiklerini, Küçük Sanayi Sitesi probleminin bir an önce çözülmesi gerektiği, bu konuda girişimlerin olduğunu, şahsının KİT Komisyonunda aldığı görev sebebi ile bu sorunun TOKİ Halk Bankası vb.  destekler ile aşılması konusunda çalışmaların yapılabileceğini söyledi. Eldemir yine BEBKA tarafından 2016 yılında kullanıma açılacak bütçe ile firmalara nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda girişimlerin gündemde olduğunu ve bu konuda oluşturulacak özellikle Organize Sanayi bölgelerinde oluşturulacak okul ve mesleki eğitim merkezi çalışmalarında birlikte çalışmayı teklif ettiler.

 

 

Levent: “Ortak bir toplantı organize etmek isteriz”

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Bozüyük’teki kapalı pazar yerinin bir an önce hayata geçirilmesi ve bütçesinin çözülmesi bu alandan iş yeri alan ve şu an mağdur olan esnafların olduğunu, yine kentsel dönüşüm uygulamalarında harç uygulama konularında ve sürecin yavaş gitmesi üzerine sıkıntıların yaşandığını ifade etti.  Vali, Milletvekilleri ve üst düzey yöneticilerinin ilçeye ve bölgeye gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerinde  Odanın adına bulunmaktan ve Ticaret ve Sanayi Odasının ve üyelerinin adına tüm katkıları yapmaya hazır olduklarını belirten Levent;  “Bu anlamda yakın zamanda Valimiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte bölgemiz ekonomisi ve sanayisi ile genel sorunların birlikte görüşülebileceği bir ortak toplantı organize etmek isteriz” şeklinde konuştu.

eldemir2 eldemir

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.